Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Frostvæske i en 2005 Toyota Tundra

The frostvæske (også kjent som kjølemiddel) i 2005 Toyota Tundra sirkulerer gjennom vannpumpe, topplokk og radiator for å holde motoren kjølig. Underveis plukker den opp rust og andre forurensninger i systemet, noe som kan gjøre det frostvæske mindre effektiv. Hvis du ikke ønsker å gå gjennom bryet med en full kjølevæske flush, drenering ut gammel kjølevæske og endre den med ny kjølevæske kan sikkert forbedre kjølesystemet funksjonalitet. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Flathead skrutrekker Vis
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske
Mer Instruksjoner
en

La motoren kjøles ned flere timer før arbeider på kjølesystemet. Det er å foretrekke å Vent om mulig, men vekselvis, i minst 5 timer. Deretter plasserer en renne pannen under radiator, like nedenfor petcock på basen.
2

Løsne petcock på radiatoren bruke hendene og la kjølevæsken renne ut av motoren. Åpne radiatorlokket ved hjelp av hendene.
3

Løsne slangeklemmer på øvre og nedre radiator slanger ved hjelp av vanlig skrutrekker. Deretter trekke av hver slange og tømme kjølevann inn i avtappingspannen. Fest radiator slanger med slangeklemmer.
4

Hell 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske inn i toppen av radiatoren til radiatoren er full. Når den er, installere kjølevæske cap og slå på lastebilen. Slå på den indre varme til høy posisjon og la trucken kjøres i 10 minutter. Deretter sjekker kjølevæskenivået og legge mer kjølevæske etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69425.html

Previous:
Next:

kjølesystemer