Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Cooling Fan Motor i en 2001 VW Beetle

The kjølevifte er en av de viktigste komponentene i Volkswagen Beetle kjølesystem. Dersom viften ikke fungerer, men viftebladene selv er i god stand, er viftemotor den sannsynlige problem og må skiftes ut. Du må ta ut viften med motoren for å endre det. Det er imidlertid mulig å fjerne viften og dens motor fra bilen uten likkledet det hviler i. Du trenger
Jack
Jack står
skrutrekker
Wrench

Vis mer Instruksjoner
fjerning
en

Hev bilen på minst dens front end, ved hjelp av jack. Støtte den på bukker.
2

Ta av nedre motordeksel ved å fjerne sine skruene med skrutrekkeren. Koble fra de elektriske kontaktene til kjøleviften.
3

Løsne klipsene til ledningsnettet, som ligger ved enden av den lange slangen strekker seg fra viftemotor. Fjern de tre boltene som fester viften til likkledet med en skiftenøkkel, og disse boltene er på enden av de tre "grener" av viftemotor
4

løsne viften fra liksvøpet ved å trekke den. utover litt. Veilede den ut av motorrommet fra undersiden. Pass på at alle ledninger klippene er fjernet. Ikke berør radiator kjøleribbene som du fjerne viften.
5

Skru løs de tre boltene langs omkretsen av viftemotor. Separer viftemotor fra bladene.
Installasjon
6

Monter erstatning viftemotor til viftebladene, ved hjelp av bolter og skiftenøkkel.

7

guide viften forsamlingen opp og på plass på dekslet. Bolt det på plass med festebolter og hull på de tre grenene. Kobler du ledningsnettet 'holdeklipsen og de elektriske kontaktene.
8

Re-feste nedre motordeksel og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69424.html

Previous:
Next:

kjølesystemer