Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan fikse en lekk radiator

Radiator lekkasjer skje. Hvis radiatoren begynner å lekke, betyr det ikke at du har tatt dårlig vare på bilen din. Dette er bare en naturlig del av bilens aldringsprosessen. Som blir sagt, kan radiator lekkasjer være farlig. Hvis bilen din er lite kjølevæske kan motoren overopphetes, og forårsaker hundrevis av dollar for skade, og i noen tilfeller, et par tusen dollar for skade. Dette kan helt unngås, skjønt, og du kan fikse en radiator lekkasje på egen hånd for bare noen få dollar! Du trenger
hageslange
Cold sveis epoxy
Radiator slanger
Tenger
Vis mer Instruksjoner
en

Finn plasseringen av lekkasjen . Bruk hageslangen til å skylle ned radiatoren og slangene. Deretter, start motoren og se etter lekkasjer.
2

Erstatte en slange hvis du finner ut at slangen er det som lekker. Bare fjerne den gamle slangen og fest en ny. Sjekk igjen for lekkasjer å sørge for at du har blitt fikset lekk radiator.
3

Fix lekkasjer på selve radiatoren med en kald sveis epoxy. For å gjøre dette, tømme radiator, rengjør lekk området, og bruke den kalde sveis epoxy.
4

Tett epoxy ved å flytte overflow linjen til et vakuum port på motorens inntak manifold. Ta av distributør cap og slå av motoren over et par ganger. Dette vil skape en svak vakuum som vil forsegle epoxy inn i sprekker del av radiatoren din.
5

Fix lekkasjer på radiator slangen ved å trekke kjøleribbene bort fra røret ved hjelp av tang. Kutt slangen. Trekk cut ender opp slik at de berører seg selv. Dette vil likne enden av en tube med tannpasta. Crimp disse endene sammen og bruke den kalde sveis epoxy.
6

La kald sveis epoxy herde i to timer før du fyller radiatoren.
7

Refill radiatoren og gjør deg klar til å kjøre bilen igjen!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69147.html

Previous:
Next:

kjølesystemer