Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner en kjlevæsketemperatur sensor

Kjølevæske temperatursensor ofte blir korrodert etter lang tids bruk. Den kjølevæske temp sensor sender et signal til motoren kontroll datamaskin som registrerer på motoren temperaturmåler plassert i førerens dashbord. Noen biler bruker ikke et mål for motortemperatur. Motortemperaturen viser bare opp som en varsellampe som indikerer en overoppheting. Når kjølemiddelføleren er korrodert, det gir et feil resultat til motoren pc-en om en overoppheting når det ikke finnes. Du trenger
Mechanics hansker
Åpen end boksen slutten fastnøkkel
Socket og skralle sett (valgfritt)
Fender deksel
Vernebriller
Vis mer Instruksjoner

en

Finn kjølevæske temperatur sensor i motorblokk på førersiden av motorrommet. Det er skrudd inn i blokken og har en ledning fører kjører til motoren ledningsnett. Når du finner sensor, koble ledningen fører kommer til sensoren med en åpen ende boksen slutten fastnøkkel. Inspisere ledningen ledelsen smeltet isolasjon og misfarget isolasjon. Enten tilstand vil kreve at du erstatter ledningen bly.
2

Påse at motoren er avkjølt nok til å forhindre brannskade. Bruk riktig socket og skralle eller åpne slutten boksen slutten fastnøkkel til å løsne temperatursensor. Vri skralle eller fastnøkkel mot urviseren til sensoren er løs nok til å snu for hånd. Skru sensoren og fjerne fra motorblokken.
3

Kontroller temperaturføler for korrosjon og ledningen føre til skade. Bytt sensoren og koble ledningen bly. Start motoren og la den varmes opp til driftstemperatur. Kjøleviften skal tennes automatisk når motoren temperaturen øker.
4

Bruk en hansker hånd å presse inn slangen for press. Hvis det er trykk, betyr det at kjølemiddelet strømmer for å opprettholde motorens driftstemperatur. Nå sjekke motoren temperatursensor eller varsellys for å se om det er å lese ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69613.html

Previous:
Next:

kjølesystemer