Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en termostat i en 1998 Pontiac Transport

En ødelagt termostat i en 1998 Pontiac Transport kan resultere i to ulike situasjoner. I en situasjon, kan motoren overopphetes og koste tusenvis i reparasjonskostnader. I den andre situasjon, vil kjøretøyet ikke produserer varme, slik at det skal være ute av stand til å varme opp innsiden av kjøretøyet. Begge situasjoner krever en ny termostat installasjonen for å løse problemet. Skifte termostat i Transport krever grunnleggende håndverktøy og entry-level kunnskap om bil reparasjon. Du trenger
PliersWrenchThermostat gasketThermostat
Vis flere instruksjoner
en

Locate toppen radiator slangen på Pontiac Transport og spore slangen til der den kobles til motoren. Den metallhus som slangen kobles kalles termostathuset.
2

Fjern radiator slangen fra termostathuset ved å løsne bandet klemmen. For å gjøre dette, klem de to metall tappene sammen for å avlaste presset på klemmen. Dra oppover på slangen med klemmen løsnet.
3

Fjern de to boltene som holder termostathuset på motorblokken. Løft termostathuset av motoren for å avsløre termostat.
4

Trekk termostathuset O-ring ut av den nederste kanten av termostathuset og erstatte den med en ny. O-ringen skal leveres med termostat.
5

Trekk termostaten ut av motorblokken og erstatte den med en ny. Slutten av termostat med pinnen som stikker ut er orientert slik pinnen stikker ut av motoren.
6

Place termostathuset tilbake på motorblokk og skru den tilbake på plass.
Side 7

Skyv radiator slangen tilbake på termostathuset og fest den med holdeklipsen.
8

Start motoren og se etter lekkasjer. Hvis lekkasje, sjekk O-ring for defekter. Dersom O-ringen ikke er defekt, må du kontrollere at termostathuset er strammet mot motorblokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69624.html

Previous:
Next:

kjølesystemer