Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en Heater Core på 1991 Ford Aerostar

Skader varmeren kjernen på Aerostar oftest skjer fra sediment buildups som forårsaker det å tette og deretter ruptur. Et typisk tegn på en skadet varmeapparat kjerne er kjølevæske på gulvet området. Imidlertid er en av de første tegnene du kanskje legge merke til en fet film på glasset ved foten av frontruten. Du kan endre varmeapparat kjerne på 1991 Ford Aerostar seg hjemme. Den kan monteres mot brannmuren på passasjersiden og med noen få verktøy reparasjonen skulle ta 35 minutter å gjøre. Du trenger
Kjølevæske dreneringspannen
Heater kjernen slange koble verktøy T85T-18539-AH
to varmeapparat slangen plugger
Phillips skrutrekker
tre store butikk håndklær
Show Mer Instruksjoner
en

Løft panseret på Aerostar din og fjern radiatorlokket. Hvis du bare har kjørt bilen, vente 30 minutter til en hel time før du fjerne hetten. Denne måten, vil trykket på innsiden av hele kjølesystemet har dødd ned og vil ikke spy ut varm kjølevæske over deg.
2

Plasser en kjølevæske renne pannen under radiator og deretter forsiktig åpne avløpet plugg. Tillate halvparten av kjølevæske til å renne, og lukk deretter tappepluggen forsvarlig. Ikke fjern tappepluggen helt - det er ikke nødvendig. Bare åpne det nok til å tillate en jevn strøm av kjølevann til å komme ut.
3

Fjern varmeren kjernen slanger en om gangen der de kobler på baksiden av brannmuren med den slangen koble verktøyet. Etter at du kobler den første slangen, raskt sette inn et varmeapparat slange plugg for å hindre mulig kjølevæske lekkasje. Plugg den andre slangen når du tar det også.
4

Åpne passasjer-side døren og knele ned slik at du klarer å se varmeren kjernen sak dekselet under dashbordet. Dekselet ser ut som en kort, sort rektangel med riller i det.
5

Fjern de seks skruene som holder dekselet på plass med en stjerneskrutrekker og deretter ta av dekselet. Plasser dekselet til side og sette skruene i lommen.
6

Plasser tre store butikk håndklær på gulvet området rett under varmeren kjernen. Det kan være lurt å holde hver av håndklær brettes i stedet for bare å spre dem ut. Varmeren kjernen har fremdeles mye kjølevæske i det og nesten 100 prosent av tiden noen av det søl ved demontering.
7

Fjern varmeren kjernen ved å trykke inn festebraketten på toppen av det mens trekke bunnen av ovnen kjernen mot deg. Senk varmeapparat kjerne fra huset og deretter tømme kjølevann ut av den inn i kjølevæsken renne pannen.
8

Installer den nye varmeren kjernen ved å reversere følge fremgangsmåten. Både varmeapparat kjerne slanger bare skyve tilbake på innløp og utløp rør på varmeren kjernen. Fyll radiator med avløp pan sin kjølevæske eller helt tomt resten av kjølevæske i radiatoren og fyll den med friskt kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69606.html

Previous:
Next:

kjølesystemer