Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvor å Fastsette Kjølevæske tanken Lekkasjer

En kjølevæske reservoaret er en dual-purpose komponent. Det gir den ekstra kjølevæske radiatoren og kjølesystem behov i tilfelle av en lekkasje, og hindrer overoppheting. Vanligvis fylt til en tredjedel av det er kapasitet, gir kjølevæske reservoaret lagringsplass for kjølevæske når radiatoren utrenskninger kjølevæske som det varmes opp. Når systemet kjøles ned, rygger radiator trykk og kjølevæske suges fra reservoaret inn i radiatoren. Et sprukket eller lekker reservoaret kan lett bli diagnostisert og reparert. Fjerne det og om reparasjonen vil holde seg under gjennomsnittet 15 psi trykk kan pålegge utfordringer og risiko for å stille spørsmål ved gyldigheten av reparasjon. Du trenger
Ratchet, forlengelse og socket satt
Tenger
Skrutrekkersett
hevert slange
Drain bøtte
Vannslange
markør eller stift
Radiator spenning tester
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle gjenværende væske fra kjølevæske reservoaret ved hjelp av en hevert slange og et avløp bøtte.
2

Circle området lekkasjen med en markør eller stift gang etablert.
3

avlastes fra radiatoren ved å fjerne hetten. Mange GM modeller plassere trykksatt cap direkte på reservoaret, så sørg for at systemet er avkjølt før du prøver å reparere.
4

Koble overflow røret som går fra reservoar til radiatoren. De fleste programmer ansette en liten ring klemme som en tang kan utvide og skyv klemmen lenger ned i røret. Vri røret forsiktig frem og tilbake for å fjerne det fra reservoaret brystvorten.
5

Koble eventuelle støttemurer skruer, bolter eller stropper som holder tanken på plass. I noen modeller må du kanskje fjerne flere komponenter for å få tilgang til og deretter fjerne tanken.
6

Dump resten av kjølevæske i reservoaret at vannlåsen ikke var i stand til å fjerne i avløpet bøtte.
7

Skyll og rens innsiden og utsiden av reservoaret med en vannslange, tar notere hvor sprekken eller lekkasjen er i tilfelle din markør eller stift vasker bort. La reservoaret for å tørke grundig.
8

Bland JB sveis produkt eller lignende epoxy produktet i henhold til instruksjonene på etiketten. Mest plast sveiser eller epoxy sveiser må være blandet og en herdetid for kjemikalier som skal kombineres. Når sveise-forbindelsen har blitt gitt tilstrekkelig tid til å sette, spres den ut langs sprekken eller lekk i reservoaret ved hjelp av en applikator. Pass på å fylle ut en sprekk ved å trykke på epoxy inn i det med applikator. La epoksyen eller plast sveise tid å tørke. På mange plast eller epoxy sveiser, kan dette ta opptil 24 timer for å tørke skikkelig.
9

Bytt tank og eventuelle andre komponenter som måtte fjernes, hvis det er aktuelt.
10

Bytt kjølevæske fra avløpet bøtte tilbake i reservoaret, og deretter fylle den til full line indikator. Retest systemet under trykk ved hjelp av radiator spenning tester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69348.html

Previous:
Next:

kjølesystemer