Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Heater Kjerne i en 1989 F150

Skade på varmeapparat kjerne skjer oftest fra en blokkering i kjølesystemet. Sviktende til riktig tømme og fylle kjølevæske med jevne mellomrom gir rust og sedimenter for å bygge opp i kjølesystemet. Dette kan tette varmeapparat kjerne er rør, og få dem til å sprekke eller lekke inn i hytta på lastebilen din. Vanlige tegn på skade varmeren kjernen består av sukkerholdig lukt i det indre av lastebilen. Temperaturmåleren kan også vise i en høyere stilling enn normalt. Din F150 varmeapparatet kjernen monteres bak hanskerommet, på høyre side, i plenum kammer. Med noen få verktøy, bør endre ovnen kjernen ta en time eller mindre å gjøre selv. Du trenger
Kjølevæske dreneringspannen
White malerens tape
Flat-skrutrekker
Fem stor butikk håndklær
Philips skrutrekker
Socket-skiftenøkkel sett
Show Mer Instruksjoner
en

Løft panseret på F150 og fjerne radiatorlokket. Hvis du har kjørt lastebilen nylig, la lastebilen sitte i en time før du fortsetter med denne reparasjon. Plasser kjølevæske renne pannen under radiatoren på passasjersiden.
2

Løsne på radiatorens tappekran for hånd til du ser en jevn strøm av kjølevæske kommer ut, men ikke helt fjerne tappekranen . Tillate halvparten av kjølevæske å renne inn i kjølevæsken renne pannen, deretter raskt skru kranen sikkert. Tappekranen er på nedre venstre side av radiatoren, og den beste måten å fortelle hvor mye kjølevæske å drenere er å kikke ned i filler hullet på radiatoren. Når du kan synlig se at halvparten av kjølevæske har drenert, lukke tappekranen. Ikke kast kjølevann fordi du kan bruke den til å fylle på radiatoren.
3

Finn de to varmeapparat-core slanger på toppen, venstre side av brannmuren. Merke begge slangene klart med hvit malerens tape, slik at du husker hvilken som går der. Fjern slangene ett om gangen ved å løsne sine beholde-klipp bolter med en flat skrutrekker. Slangene trekke rett av når du har løsnet hver holdeklipsen.
4

Åpne passasjerdøren og fjerne alt innholdet fra hanskerommet. Koble den lille sorte kabelen til venstre på hanskerommet. Kabelen blir holdt på plass av en push pin, og du kan fjerne den ved å bruke tommelen til å dytte pinnen ut. Nå fjerne hanskerommet ved å dra den mot deg.
5

Fjern alle syv av de små bolter fra "svart" plenum kammer dekselet på høyre, med pipenøkkel. Ta av dekselet og sett det til side av arbeidet ditt område, sammen med sine bolter.
6

Line din hele gulvet området under varmeren kjernen med fem store butikk håndklær. Fjern varmeren kjernen ved å trekke den mot deg to inches, og senk den ned fra under dashbordet. Gjør dette sakte og forsiktig fordi varmeapparat kjerne fortsatt har kjølevæske i den. Sett ovnen kjernen på toppen av kjølevæske renne pannen, og la sin kjølevæske å fullt renne ned i pannen.
7

Omvendt fulgt anvisningene nøyaktig for å installere nytt varmeapparat kjerne. Refill din radiator med kjølevæske som du tappet inn i kjølevæske pan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69570.html

Previous:
Next:

kjølesystemer