Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en radiator i en Lexus SC 400

The Lexus SC 400 er produsert med en trykksatt kjølevæske system som bruker en finned radiator å stabilisere motortemperatur. Dette radiator kan bli korrodert eller skadet, må skiftes ut. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan erstatte radiator i en Lexus i omtrent en time. Du trenger
Socket satt
Skrutrekkere
Tenger
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra batteriet ved å slå den positive terminalen bolt i mot klokka, og deretter sette den til side. Ikke la det berøre metall.
2

Tøm radiator ved å skru radiator petcock mot klokken og la kjølevæsken til å falle inn i avtappingspannen. Petcock er på nedre hjørne av radiator, det er en hvit eller svart plast bolt. Slipp ut radiator for å avlaste det negative trykket
3

Fjern øvre og nedre kjølevæskeslanger ved å knipe av slangeklemmer og arbeider dem av radiatoren brystvorter;. I noen tilfeller klemmene er skrue- skrive og må ha sine klemskruene vrir mot å falle av. Slangene kan bli jobbet av brystvortene, men la dem være koblet til motoren.
4

Fjern viften og fan liksvøpet ved å slå hjørnet bolter i mot klokka, og deretter koble fra ledningsnettet adapter ved trekke det fra hverandre. Viften og fan liksvøpet vil trekke rett opp og ut av motorrommet.
5

Fjern den øverste radiator mount plate ved å skru på festeboltene i mot klokka, og deretter trekke mount plate gratis.

6

Fjern radiatoren ved å trekke den mot toppen av motorrommet og jobbe den ut av festet skinnene. Sett radiator til side.
7

Bytt radiator med en ny enhet ved å skyve det inn i mount rails og på plass, deretter fest den mount plate og feste det med boltene ved å skru dem med klokken.
Side 8

Koble vifte og deksel ved å dreie hjørnet boltene med klokken, deretter fest den ledningsnettet kontakten ved å trykke endene sammen til du hører et klikk.
9

Koble kjølevæske slanger ved å arbeide dem på radiatoren brystvortene, deretter sikre sine slangeklemmer ved å klemme dem sammen eller snu sine skruene med klokken til tettsittende.
10

Stram radiator petcock, hvis det er aktuelt, og fyll systemet med kjølevæske.
11

Koble til batteriet ved å slå den positive terminalen bolt klokken til tettsittende.
12

Sveiv motoren og fortsette å helle kjølevæske i radiatoren før det kan ta i noe mer. Cap radiator, og sjekke nivået på kjølevæsken i tanken ofte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69334.html

Previous:
Next:

kjølesystemer