Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Radiator på en 1999 Honda Civic

En skadet radiator lekker væske og må skiftes ut eller repareres. De fleste auto del butikker har nye radiatorer for vanlige biler på lager, eller kan bestille dem. Bytte radiator i en 1999 Honda Civic er enklere enn i andre biler - det eneste bolt er lett å finne, og ingenting kommer i veien som radiator og vifte montering skyves ut. Hele prosessen tar cirka en time. Du trenger
6.2 qt eller større container
Tenger
13mm skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Tøm radiator i en beholder som holder på minst 6,2 liter. Fjern radiatorlokket og åpne plast bunnpluggen på baksiden av radiatoren for å la væsken renne.
2

Klem tappene på slangeklemmer med en tang og skyv dem tilbake. Hekt av slangene. Det bør være en stor slange på toppen og bunnen av radiatoren, og to små slanger i bunnen.
3

Trekk den elektriske kontakten for viften. Det er nær toppen av vifte på venstre side.
4

Fjern braketten på toppen av radiatoren med en 13mm fastnøkkel.
5

Skyv radiator opp og ut av motorrommet. Skru ut de fire skruene som kobler viften til radiatoren og ta ut viften. Boltene er også 13mm.
6

Bytt radiator. Installasjonen er det motsatte av fjerning. Pass på at føttene til radiator sete seg inn i gummiputer i bunnen av radiator kupé.
7

Fyll radiatoren med drenert kjølevæske og la bilen for å varme opp. Fyll kjølevæske tanken til væskenivået når hele linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69610.html

Previous:
Next:

kjølesystemer