Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre termostat i en 2001 Monte Carlo

The 2001 Monte Carlo er en ekte sportsbil stand til høye turtall og raske hastigheter. Imidlertid kan selv de mest aggressive av kjøretøyer bli stoppet av en funksjonsfeil termostat. Hvis du har kjørt inn overoppheting eller mangel på oppvarming med Monte Carlo, er det på tide å erstatte det ødelagte termostat eller risiko forårsaker skade på motoren. Et par dollar i deler kan spare deg for tusenvis ved å unngå en motor gjenoppbygge. Du trenger
Replacement termostat
Replacement termostat pakning
RTV silikon pakning maker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to boltene som fester dekselet til termostaten til inntak manifold i Monte Carlo med en skiftenøkkel. Sett boltene ut til siden for å brukes på nytt. Trekk termostat deksel av inntak og skyv den og radiatoren slangen ut til siden slik at du kan få tilgang til termostaten ligger inne i inntaket manifold.
2

Trekk den gamle termostaten ut av inntaket og fjerne den gamle papir pakning mellom manifold og dekselet til termostaten. Ingen spesielle verktøy er nødvendig for fjerning av begge deler, de kan fjernes for hånd og kastet bort
3

Plasser en liten perle av RTV pakning maker på hver side av arket pakningen. og la det tørke i 15 minutter før du legger pakningen tilbake på manifold.
4

Sett den nye termostaten inn i inntaket manifold med slutten merket "top" vendt ut av inntak manifold. Bolt termostatdekselet tilbake på plass ved hjelp av de gamle boltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69509.html

Previous:
Next:

kjølesystemer