Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan gi deg selv en Pretty pedikyr

Når du gir deg selv en ganske pedikyr du er i stand til å tilpasse produktene du bruker og hvor lang tid du bruker på føttene. Å vite hvordan du skal gi deg selv en ganske pedikyr gir deg muligheten til å forskjønne og myke opp føttene med velvære ingredienser og produkter i den komforten av ditt eget hjem miljø, samt spare en masse penger. Du trenger:
Plastic suge badekar (3 gallon)
en kopp havsalt
2 liter destillert vann (varmt)
1/16 oz. peppermynte eterisk olje
ekstra fuktighetskrem
frottéhåndkle
Cuticle stick
Farget neglelakk
Clear neglelakk
Vis flere instruksjoner
en

Forbered din fot suge ved å legge til salt og peppermynte eterisk olje til to liter veldig varmt vann. Det bør være nesten for varmt å røre med damp stiger fra den. Røyken som stiger fra fotbad vil være minty-fresh og forfriskende. Suge føttene i denne løsningen i ca 15 minutter, eller til det ikke lenger er varm.
2

Tørk føttene tørre med ren frotté. Masser en krone-størrelse mengde ekstra fuktighetskrem på føttene. Bruke ca fem minutter på hver fot, grundig masserer lotion i ballene, hæler, ankler og tær. Tørk føttene rene med frottéhåndkle.
3

Rengjør områdene rundt tåneglene med en cuticle pinne. Bruk den spisse enden for å skyve tilbake neglebåndene av hver tå.
4

Påfør et lag med neglelakk til hver tånegl. Begynn med en enkelt stripe av poleringsmiddel ned i midten av hver negl, og deretter en stripe ned på hver side av den sentrale. Dette sikrer all-over dekning. La neglene tørke i fem minutter. Bruk hvilken som helst farge polish som passer din fancy.
5

Påfør et lag med klar neglelakk over de beste dine fargerikt malte negler Dette sel i farge og holder tåneglene blank. Tillat neglene tørke i ytterligere 10 minutter. Det kan ta lengre tid å tørke en andre eller tredje lag med neglelakk fordi hver gang du male et lag, blir det nederste laget våt igjen. Husk dette når du maler flere lag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69361.html

Previous:
Next:

kjølesystemer