Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Prizm Termostat

The Geo Prizm har en liten, økonomisk motor som er avhengig av å opprettholde riktig driftstemperatur for å holde motoren i gang på topp stand. Hvis termostaten går dårlig, kan motoren overopphetes og føre til at aluminium hoder bøyer seg. Dette kan føre til tusenvis i reparasjonskostnader. Skifte en termostat er relativt billig og tar bare noen få minutter. Du trenger
Termostat
pakning
Wrench
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne radiator lokket ligger på toppen av radiatoren. En Prizm kjølevæske systemet er under trykk, så vil du åpner lokket hindre radiator væske renner ut av dekselet til termostaten når den er fjernet fra motoren.
2

Finn den øverste radiator slangen og spore den til Prizm motor. Den del at slangen kobles til på motoren er dekselet til termostaten. Fjern bandet klemmen som holder slangen til termostaten dekselet med en skrutrekker. Trekk slangen av dekselet til termostaten og hold den opp slik væske igjen i slangen renner tilbake i radiatoren.
3

Fjern de to boltene som holder radiator dekselet på motoren. Termostaten sitter innsiden av det dekselet. Når boltene er fjernet, løft dekselet av Prizm og trekk ut termostat pakning og termostat. Pakningen og gamle termostat kan kastes.
4

Plasser den nye termostaten i Prizm motor og sette en ny pakning på plass. Plasser termostatdekselet tilbake på motoren og erstatte boltene. Sett på radiator slangen og skru det ned igjen med den eksisterende bandet klemmen. Sett lokket på radiatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69432.html

Previous:
Next:

kjølesystemer