Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan gjenkjenne Når en toppakning må skiftes

En defekt toppakning kan forårsake katastrofal skade på bilens motor. Den vanligste måten å kjenne igjen når en toppakning må skiftes er når bilen overopphetet ofte, eller brenner mye olje. Unnlatelse av å gjenkjenne og løse disse problemene kan føre til ødeleggelse til bilens kjølesystem, stempler, ventiler og til og med hele motorblokken. Instruksjoner
en

gjenkjenne når en pakning som må skiftes ved å se røyken som kommer ut av eksosrøret ditt. Hvis bølgende hvite skyer av røyk kommer ut på baksiden av bilen, deretter kjølevæske kan være å finne sin vei gjennom hullet i pakningen og inn i forbrenningskammeret.
2

Sjekk innsiden av motorrommet og kjølesystem. Se etter en seig beige væske som oppstår når kjølevæske og motorolje bli blandet opp. Du kan også fjerne peilepinnen eller fjern radiatorlokket og prøve å gjenkjenne væske på den måten. Etter hvert vil denne væsken strøk innsiden av motorrommet hvis du ikke får toppakning erstattet.
3

Look for mindre problemer som kan tyde på at det er på tide å bytte toppakning . For eksempel, hvis du har å fylle opp radiatoren ofte, kan det være på grunn av en sprekk eller overdreven slitasje av toppakning. Hyppig overoppheting kan være et tegn på enten en lekker toppakning eller en lekker radiator også.
4

Ta bilen til en pålitelig mekaniker om du kjenner igjen noen av advarselen tegn på en sprukket eller slitt hodet pakning. I noen tilfeller kan de faresignalene være så subtil at bare en diagnostisk test kan avgjøre om toppakning må skiftes ut eller ikke. Med mindre katastrofal skade på motorblokken oppstår, kan en rekke andre kjøling systemfeil være årsaken til problemet.
5

Rull opp ermene og ta motorblokk hverandre å kjenne igjen hvis toppakning må byttes . Installere en ny toppakning er arbeidskrevende og innebærer demontering meste av motoren din og bør kun utføres av dyktige mekanikere. På den annen side kan dette være den eneste måten å si sikkert om toppakning er roten av kjølesystem og motor woes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69136.html

Previous:
Next:

kjølesystemer