Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte kjølevæskebeholderen i en Dodge Caravan

Familier har elsket Dodge Caravan i årevis. Som alle kjøretøy, men du trenger å holde et øye med kjølesystemet slik at motoren holder alt fungerer rett. Selv om du sjelden trenger å erstatte kjølevæskebeholderen, når overflødig slitasje vises på 1997-2008 Caravan kjølevæskebeholderen, få en ny og erstatte det som per disse enkle trinnene. Du trenger:
Champ kjølevæskebeholderen # 9-1663
Bowl-lignende beholder
Flathead skrutrekker
Fluid overføringspumpe
Tom kjølevæske flaske
10-mm bil skiftenøkkel
Kraftig lommelykt
Justerbar radiator slange klemmer
Glidemiddel
Kjølevæske og vann
Vis flere instruksjoner
fjerne gamle Tank
en

Innhent kjølevæsken oppsamlingstank nødvendig for bilen din på en lokal auto deler butikken. For Dodge Caravan, vil dette være den universelle passform Champ # 9-1663. Oppsamlingstanken er plassert til siden av radiatoren. Du vil se kjølevæskebeholderen koble til radiator ved hjelp av en enkelt slange.
2

Plasser en bolle-lignende beholder under den gamle reservoaret. Ta ut stovepipe ved å løsne klemmene med en flat skrutrekker. Deretter flytter vekk luftfilteret boksen og den gamle tanken hatten. Sette disse til side.
3

Suck ut den gamle kjølevæsken med en væske håndpumpe. Squirt dette kjølevæske inn i et tomt kjølevæske flasken for senere bruk.
4

Fjern de fire boltene som holder kjølevæskebeholderen på brakettene med en 10mm fastnøkkel. Nå, vipp den gamle Dodge Caravan reservoar i en vinkel og løsne de tre slangeklemmer.
Install New Tank
5

Bruk en kraftig lommelykt for å se etter to zip bånd som holder den elektriske kabelen og vent slangen på plass. Løsne boltene som holder front-monteringsbrakett og helt ta av bak-monteringsbrakett.
6

Sett den bakre-monteringsbrakett, men ikke stram boltene. Du må flytte kabelen ut av veien.
7

Plasser den nye kjølevæskebeholderen der du fjernet den gamle reservoaret. Manøvrere den rundt til du får riktig plassering for å matche boltene. Sett i front reservoarbergarter bolter, forlater dem løs. Installer de bakre boltene og stram dem og stram de fremre boltene.
8

Sett den nedre fôr slangen på plass og stram klemmen (erstatter klemmen eller slangen med nye komponenter, om nødvendig). Deretter gjøre det samme med den øvre returslangen. Følge opp ved å sette ventilasjonsrøret slangen på plass. Smør på selene som oppfyller lokket på tanken.
9

Legg leftover kjølevæske. Hvis du trenger mer kjølevæske, bruker en blanding som er 1:01 frostvæske og vann til oppsamlingstanken er litt over halvfull. Sett kjølevæske utvinning hetten på plass og hånd stramme den.
10

Monter luftfilteret pakke på plass, og sette stovepipe tilbake på Dodge Caravan. Ta bilen for en prøvekjøring, og deretter se etter lekkasjer og rette eventuelle problemer du finner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69252.html

Previous:
Next:

kjølesystemer