Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du en radiator i en 2000 Pontiac Sunfire

Fjerne radiator fra en 2000 Pontiac Sunfire er ikke den enkleste oppgaven. Radiatoren på denne modellen er montert og koblet til air condition kondensatoren. Det er mulig å fjerne radiatoren fra bilen uten å direkte jobbe på kompressoren eller air condition-systemet, noe som betyr at du ikke trenger å ha AC system profesjonelt utladet først. På grunn av den høye temperaturen på kjølevæske kan nå, må du utføre dette når bilen er helt kult. Du trenger
Floor jack
Jack står
Torx skiftenøkkel
Stor container
Wrench
gummiplugger
Sterk ledning
Vis flere instruksjoner

en

Koble bilens negative batterikabelen.
2

Hev bilen og støtte den på bukker. Unbolt og fjern splash skjold med en fastnøkkel (sannsynligvis en Torx nøkkel).
3

Åpne skruen som avløp petcock fra bunnen av radiatoren og la motoren kjølevæske renne inn i en renne pan eller andre store container.
4

Løsne øvre overføring kjøligere linje, ved hjelp av en skiftenøkkel på beslag hvis det er nødvendig, og plugge linjene med gummi. Koble den øvre radiator slangen og overflow slangen fra radiatoren.
5

Tie et stykke mekaniker wire eller andre sterke ledningen til klimaanlegg kondensator å støtte den.
6 < p> Fjern monteringsbolten for kjølevifte med skiftenøkkel din. Koble fra den elektriske kontakten og fjerne viften fra ut bunnen av bilen.
7

Koble den nedre radiator slangen fra radiatoren etterfulgt av lavere overføringshastighet kjøligere linje. Fjern suspensjon støtte arm front bolt, løsne den bakre bolten og svinge armen ut av veien.
8

Fjern klemmene på radiatoren støtte bar for både ledningsnett og splash skjold. Unbolt og fjerne støtten bar med skiftenøkkelen, deretter har en assistent støtte radiatoren som du fjerne boltene som forbinder det til kondensatoren.
9

Nedre og fjerne radiatoren ut fra undersiden av bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69593.html

Previous:
Next:

kjølesystemer