Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan bytter jeg en termostat i en 1994 GMC Sierra?

Når 1994 GMC Sierra begynner å overopphetes og du har bekreftet at lastebilen ikke er lite kjølevæske, kan termostaten være sviktende. Du kan bytte ut termostaten hjemme uten å måtte tilbringe timer i et servicesenter venteområdet. Kjøpe ny termostat fra en auto-deler forhandler eller GMC forhandler. Få en lastebil på veien igjen på kort tid og få en følelse av prestasjon ved å gjøre det selv. Du trenger
Stor dreneringspannen
Wrench satt
Flat skrutrekker
Socket og skralle sett
Flat skrape
Vis flere instruksjoner
1

Løft panseret på GMC Sierra pickup. Fjern radiatorlokket. Plasser en stor renne pannen under radiator bunnpluggen på passasjersiden av radiatoren.
2

Løsne radiator bunnpluggen med en skiftenøkkel. Vent mens kjølevæske til den er like under nivået for det øvre radiator slangen. Stram radiator bunnpluggen. Fjern renne pannen fra under bilen.
3

Følg den øvre radiator slangen til den motsatte enden, ved siden av inntaket manifold på toppen av motoren. Løsne slangeklemme med en flat skrutrekker. Trekk slangen av termostathuset. Fjern de to boltene som fester huset til montering området med en stuss og skralle.
4

Trekk termostathuset hverandre. Fjern det gamle termostaten ut fra huset. Rengjør eventuelle rester av den gamle pakningen fra bolig og underlaget med en flat skrape eller lignende verktøy. Sett den nye termostaten i huset og posisjon den nye pakningen på underlaget.
5

Place termostathuset på underlaget. Bytt festeskruene og stram dem jevnt. Ikke stram skruene for å unngå knusing pakningen. Sett på radiator slangen og stram slangeklemmen med en skrutrekker.
6

Legg kjølevæske til radiator til kjølevæskenivået er full. Sett på radiatorlokket og lukk panseret på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69677.html

Previous:
Next:

kjølesystemer