Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Plug Plassering på en Ion Radiator

The radiator bunnpluggen er en liten ventil som brukes til å tømme kjølevann fra radiatoren. Selv om det sjelden skjer, dersom en tappeplugg blir skadet kan det vanligvis være knyttet til stripping trådene med over-innstramming. Du kan finne bunnpluggen på Ion radiator akkurat som hjemme i oppkjørselen. Saturn anbefaler at du undersøker radiator slanger, klemmer og avløp plugg hver 18.000 miles. Hvis drenering av radiator for vedlikehold eller reparasjon er nødvendig det skal ta 15 til 20 minutter å gjøre. Du trenger
Hydraulisk jekk
Jack stå
Stikknøkkel satt
Kjølevæske dreneringspannen
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Åpne driver's-side inngangsdør på Ion din og bruke nødbremsen.
2

Løft den fremre enden av Ion din med en hydraulisk jekk. Sett en jack stå under rammen rail på passasjersiden rett bak forhjulet. Løft jekkfoten støtte arm før det gjør full kontakt med Ion er ramme rail. Lås støtte armen på plass. Hvis jekkfoten har en låsepinne, returnere den på plass for å låse armen på denne høyden.
3

skyve under Ion din ved front-midt på støtfangeren, slik at du ' re i stand til å se bunnen av radiatoren. Hvis bunnen av radiatoren din er skjult av motor undercover, fjerne boltene som fester det på plass med en pipenøkkel.
4

Finn tappepluggen for din Ion radiator. Tappepluggen sitter på høyre nedre hjørne av radiatoren din. Pluggen har en liten tapp på toppen av det som ser ut som den svingete knappen på en musikk-boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69763.html

Previous:
Next:

kjølesystemer