Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte vannpumpen på en 2002 Buick Regal

Når motoren på 2002 Buick Regal er i gang, skaper det varme fra friksjon av alle bevegelige komponenter og forbrenning av drivstoff. For å redusere denne varmen, avhengig motoren din på kjølesystemet. Vannpumpen holder kjølemiddel som sirkulerer gjennom systemet for å bidra til å overføre varmen til kjøleren, hvor det kan da slippe ut. Vannpumpen på 2002 Buick Regal blir dreid av serpentin belte som drives av motoren. Dette gjør at pumpen spinne raskere, i sin tur kjøles ned motoren hurtigere når den kjører vanskelig. Du trenger
Container for kjølevæske
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Forbered kjøretøyet for tjenesten ved å fjerne eventuelle strømkilder til motoren. Dette kan gjøres ved å fjerne ledningene som går til batteriet. Tømme kjølevæske inn i en gjenbrukbar beholder ved å fjerne pluggen i bunnen av radiatoren.
2

Fjern drivremmen fra vannet pumpen skivene ved å slippe spenningen på beltet. Å frigjøre spenninger på beltet må du løsne beltestrammeren og flytte den.
3

Ta av servostyring pumpen ved å fjerne festeboltene som holder den på. Dette vil gi tilgang til en av vann-pumpen festeboltene. Sett det til side til installasjonen er fullført.
4

Fjern vannpumpen skivene ved å fjerne boltene som holder den på. Fjern vannpumpen ved å skru boltene som holder den på motoren. Trekk vannpumpe vekk fra motoren.
5

Plasser den nye vannpumpen over stedet på motoren der den gamle lå. Plasser en ny pakning mellom vannpumpe og motor. Trekk til lange bolter til 25 lb-ft. dreiemoment og den korte bolter til 16 lb-ft. dreiemoment.
6

Sett vannpumpen skivene på plass på vannpumpen og stram boltene til 25 lb-ft. dreiemoment. Koble til servostyring pumpen ved å sette den tilbake i sin tidligere plassering og erstatte festeboltene. Bytt drivrem over vannet pumpen skivene og øke spenningen på beltet ved å stramme beltet strammer.
7

Refill kjølesystemet og erstatte alle de batterikablene. Start motoren i bilen for å se etter eventuelle lekkasjer kommer fra den nylig installerte vannpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70002.html

Previous:
Next:

kjølesystemer