Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan å stoppe en lekkasje i en plast Radiator

Plast radiatorer har økt i popularitet siden siste tiåret av det 20. århundre. Noen bilprodusenter ansette alle plast radiatorer, mens andre benytter radiatorer konstruert av plast og aluminium. Som et alternativ til tradisjonelle messing radiatorer, er plast lettere, mer effektiv og lettere å reparere når en lekkasje oppstår. Materialet er forskjellig, men jobben utføres er den samme --- holde motoren mot overoppheting ved å sirkulere kjølevann gjennom motoren og ved utstråler varme bort fra bilen. Når en radiator får en lekkasje, betyr at materialet ikke saken --- radiatoren må repareres for å unngå større og mer kostbare problemer. Du trenger
Radiator epoxy for plast radiatorer
Sandpapir
Application børste
Radiator slange
skrutrekker
Cooling system tetningsmasse
Kjølevæske
plast sveiser

Vis flere instruksjoner
en

visuelt observere undersiden av bilen og under panseret for å identifisere eventuelle lekkasjer. Søke etter lekkasje kilder som kan gi et hint til opprinnelsen deres. En lekkende slange, for eksempel, kan fremdeles ha fuktighet fra en kjølevæske lekkasje selv etter at bilen er blitt slått av. Alternativt fyre opp motoren og etter å gi det tid til å varme opp, se etter lekkasjer i kjølesystemet som kan spy eller dryppe. Det er spesielt viktig å kontrollere lagertanken av en plast radiator, siden lagertanker er mer utsatt for lekkasjer i denne type radiator. Når du har oppdaget kilden til lekkasjen, kan du planlegge metoden for reparasjon.
2

Koble fra begge ender av lekker slangen med en skrutrekker på metallringer som holder slangen i hver ende . Fjern eventuelle rester som kan forbli på åpningen før du fester den nye radiator slangen. Koble den nye radiator slangen til både åpninger og sikre metallringer i begge ender.
3

Fjern plastdekselet radiatoren fra bilen etter all kjølevæsken har blitt tappet. Ved hjelp av en luft-fri plast sveiser Oppvarm radiatoren i stedet for lekkasjen og plass varme på sveisetråden for å smelte det seg over utettheten.

En generell hensikt epoksy kan anvendes for å reparere en lekkasje i legeme av et plast-radiator. Prep lekkasjen området med sandpapir og påfør epoxy, slik at det å stille før du installerer radiatoren i bilen.
4

Hell en boks eller flaske kjølevæske system fugemasse, nesten universelt anerkjent som "Stop Leak , "direkte i en avkjølt radiator. Legg kjølevæske eller vann til å fylle radiator og kjøre bilen i 30 minutter eller mer å skylle kjølesystemet tetningsmasse gjennom radiatoren og kjølesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69861.html

Previous:
Next:

kjølesystemer