Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat på en 1997 Acura 3.2TL

Hvis motoren i din Acura 3.2TL er overoppheting, sjansene er du trenger for å erstatte sin termostat. Det er en relativt enkel prosess som kan utføres med grunnleggende verktøy. Påse at motoren er helt kald før du begynner. Mens motoren kan synes å være kult å ta på, kan motorens kjølevann være varm nok til å forårsake alvorlige brannskader. Du trenger
Wrench satt
Drensvannsoppsamler
skrutrekker Vis satt
Skraper
Mer Instruksjoner
en

Åpne motorrommet av Acura 3.2TL og rekvisitt hette med propellen stang. Bruk en fastnøkkel til å løsne mutteren på batteriet terminalen og koble den negative kabelen fra batteriet for å hindre uhell shorting noen av de elektriske delene på bilen.
2

Åpne ventilen på bunnen av radiator og tømme kjølevæske inn i et avløp pan. Fjern den øvre radiator slangen fra termostathuset med en skrutrekker for å løsne slangeklemme.
3

Løsne skruene på termostathuset ved hjelp av en skiftenøkkel og fjerne bolig fra motoren. Fjern termostaten fra motoren og kast den. Legg merke til hvordan termostaten ligger på motoren som den nye blir nødt til å gå på samme måte.
4

Fjern pakningsrester bruke skrapen til å fjerne ethvert pakningsrester fast på motoren og termostathus. Sett en ny termostat i motoren. Sett inn en ny pakning og erstatte termostathuset. Stram termostathuset boltene med en skiftenøkkel.
5

Koble den øvre radiator slangen til termostathus og stram slangeklemmen med en skrutrekker. Fyll opp radiatoren og reservoaret med kjølevæske. Koble den negative kabelen til batteriet og stram terminalen mutteren med en fastnøkkel. Start Acura 3.2TL og la motoren når driftstemperatur for å være sikker på at den ikke overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70125.html

Previous:
Next:

kjølesystemer