Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer en lekker Automotive Radiator

En bil radiator er en integrert del av bilens kjølesystem er nødvendig for å holde bilen kjører riktig. Systemet fungerer ved å sirkulere radiator væske til motorblokken å holde den kald når du kjører. En radiator lekkasje kan lukte når bilen er i gang og la pytter av radiator væske når bilen er parkert. Reparere en radiator avhenger av hvilken del lekker og hva slags radiator du har. Finne kilden til lekkasjen og reparere tilsvarende. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Radiator stoppe lekkasjen
Radiator væske
Radiator slanger
Plastic epoxy
JB Weld
Loddebolten
Stor kjeften plast container
Vis flere instruksjoner
en

fylle radiator til riktig nivå og starte bilen. Inspisere radiator og slanger nøye for å finne kilden til lekkasjen.
2

Tøm radiator ved å skru kranen på bunnen og la væsken strømme inn en egnet beholder. Hvis det er en slange lekkasje, fortsett til trinn tre. Hvis det er et svært lite hull i radiatoren, fortsett til trinn 4.. Hvis radiatoren har et større hull eller sprekk, fortsett til trinn fem.
3

For slangelekkasjer fjerne klemmene som holder slangen på plass. Fjern slangen ved å skyve den av radiatoren uttaket og motoren innløpet. Erstatte den defekte slangen med en ny ved å skyve det tilbake over innløp og utløp og sikring på plass med slangeklemmer.
4

Reparasjon den lille radiator lekkasje ved å legge en flaske radiator stoppe lekkasjen til radiatoren etter at radiatoren er etterfylt med væske.
5

For større lekkasjer, fjern radiatoren ved behov for enkel tilgang til lekkasjen. Loddetinn, epoxy eller JB Weld til hullet etter grundig rengjøring av området. Lodd kan gå på radiatorer laget av kobber eller messing, kan spesiell plast epoxy brukes på plast dem og JB Weld kan plugge hull i aluminium radiatorer.
6

Fest tappekranen på plass. Fyll radiatoren tilbake til kapasitet og skru lokket på igjen. Inspisere for lekkasjer igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69881.html

Previous:
Next:

kjølesystemer