Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Radiatorer for Mustang Cooling Problemer

For å få en mest mulig effektiv kjøling for alle automotive kjøretøy, må riktig radiator bli matchet til det, eller en som overgår produsentens spesifikasjoner. Dag, på grunn av bruken av høy ytelse konstruert for å øke akselerasjonen og hestekrefter, har et lager radiator en hardere tid kjøling av en varmere-motoren. Ettermarkedet radiatorer som har høyere kapasitet og bruke lettere, mer effektiv metaller være svaret på å få ned ovenfor normale radiator temperaturer. Stock Bilforhandlere Radiatorer

Bestille et lager radiator fra Ford forhandler for Mustang kan være en fordel på mange måter. En eksakt erstatning radiator har ingen montering problemer, så langt som dens festebraketter, slanger og overføring linje lengder, og fan liksvøpet kompatibilitet. Det er nulltoleranse problemer, siden Ford forhandler erstatning radiator har blitt designet for å bolte rett i uten modifikasjoner. Det har også blitt produsert for å fungere i samspill med den spesifikke motor størrelsen på Mustang, og koble til eventuelle kjøleviftemoduler motorer og sensorer. Ford forhandlere finnes over hele landet.
Koyo High-Performance Radiator

Koyo merkevare radiator har et fly aluminium polert konstruksjon og brukes i biler som har høy kjøling krav. Koyo radiatorer kan gi opptil 20 til 30 prosent mer kjøleevne enn standard radiatorer. De er egnet for varmere-kjører biler, som turbo eller kompressor biler og lastebiler, og enda noen lystgass syklistene. Leddene er heli-bue sveiset, med NOCOLOK-loddet kjerner som ikke inneholder epoxy. Radiatoren stridsvogner og kjerner har spesielle trekk som tillater dem å bolte opp til noen lager eller høy ytelse kjøretøy, som gjør en skikkelig passform uten andre å gjette.

Mishimotos Radiatorer

Mishimoto merkevare radiator er utformet som en bestemt erstatning for Ford Mustang, og overgår OEM (Original Equipment Manufacturer) spesifikasjoner. Utviklet som en oppgradering, har Mishimoto radiator fullt støpt aluminium konstruksjon og gir en kulere, mer effektiv motor. Modellen MMRAD-MUS-94 har to kjerneområder rader som måler 609 mm ved 398 mm, med en overdimensjonert inntak og utløp halsen. Kjernen tykkelse måler 52 mm, mens de tankveggene måle 2 mm. En cap kommer med kjøpet, og garantien varer i ett år og dekker alle bygg funksjoner.
Ettermarkedet erstatning Radiatorer

ettermarkedet erstatning radiator utformet for å passe til 1987 Ford Mustang (for eksempel) har en kjerne av aluminium og plast sidetankene. Mye rimeligere enn høy ytelse eller forhandler radiatorer, bærer det likevel ett års garanti som dekker alle deler. Den har en 1,25-tommers innløp måling og en 1,5-tommers stikkontakt diameter. Kjernen måler 24,5 inches med 18 med 1,25 inches. Erstatningen har blitt designet for en automatisk girkasse, men standard overføring typer kan bli funnet. Noen adaptere må kanskje kjøpes for en perfekt passform, avhengig av året og modell. Mest ettermarkedet erstatning radiatorer kan lokaliseres eller bestilles på en lokal auto deler butikken eller på nettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69769.html

Previous:
Next:

kjølesystemer