Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Radiator i en 2004 Audi A4

Radiator i en 2004 Audi A4 er en kjerne av aluminium radiator, noe som betyr at det er utsatt for blokkeringer og intern rust. Den plast utvendig er underlagt blokkeringer også, i tillegg til punkteringer fra vei rusk. Noen reparasjoner, for eksempel små hull i radiator eller rips og tårer i radiator slanger som kan gjøres for å berge radiator. Men når hullene er for store på utsiden eller kjerne av aluminium er alvorlig skadet, er den beste løsning å erstatte radiatoren. Du trenger
Tenger
Kjølevæske
Bucket
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå av Audis motoren og la den sitte til motoren og radiatoren begge to er blitt kald. Radiatoren kan ikke fjernes før Audi har kjølnet fordi kjølevæsken vil være varm og kan sprute fra radiatoren.
2

Tøm radiator ved å åpne bunnpluggen og drenering av kjølevæske inn i bøtte. Hekt av holdeklipsen med tang, og deretter skru metallringen koble den øvre slangen til radiatoren og la den renne av noe kjølevæske. Gjenta for den nedre radiatorslange. Sjekk tilstanden til O-ringene som sitter mellom radiator slanger og slangeklemmer kontakter på radiatoren.
3

Fjern festeklips på hver side av toppen av radiatoren, noe som gjør Husk å sjekke tilstanden på den sikre gummi. Løsne oljekjøler pipe samt overføring væske kjøligere linjer.
4

Løft Audis radiator ut av bilen og sett det til side, legg merke til plasseringen av kontaktene.

5

Rengjør radiator slanger inne og ute, og husk å sjekke for fasthet, rips og /eller rifter. Sjekk tilstanden på klemmene og sjekke radiator fan for skitt eller rusk.
6

Bytt Audi radiator med den nye, legg merke til slangekoblinger og-fan posisjon. Koble den øvre og nedre slanger og erstatte festeklips.
7

Hell riktig kjølevæske /vann blandingen i den nye radiatoren til den er full. Start motoren, og når motoren varmes og sirkulerer kjølevæske blanding, fortsetter å fylle radiator til den når toppen og stabiliserer. Lukk radiator cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69963.html

Previous:
Next:

kjølesystemer