Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Plassering av termostat i en 2002 Honda Civic

Termostaten i din Civic fungerer som en varme-sensitive ventil for kjølesystemet. Når temperaturen til kjølevæsken som strømmer gjennom motoren når en bestemt grad, åpnes termostat. Denne prosessen sykluser ut den varme kjølemiddelet og tillater kaldere kjølemiddel fra radiatoren til å strømme tilbake i, for å avkjøle motoren. En defekt termostat kan ikke åpne i det hele tatt. Motoren vil begynne å overopphetes og muligens brudd komponenter som varmeren kjernen. Du kan finne og erstatte termostat på 2002 Honda Civic akkurat som hjemme. Hvis det har sviktet, fikse det skal ta mindre enn 40 minutter å gjøre. Du trenger
Flash lys
Kjølevæske avtappingspannen
Stikknøkkel satt
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Løft panseret på Civic og stå rett foran radiatoren mot frontruten. Se ned i motorrommet på baksiden av radiatoren.
2

Finn nederste nedre radiatorslange. Den kobles til nederst, høyre hjørne av radiatoren og holdes på plass av en metallklemme.
3

Følg slangen med en lommelykt bort fra radiatoren. Slangen skal kurve til venstre, deretter dreier seg vertikalt 14-16 inches og stopper på den nedre fronten av motoren. På dette punktet, bør du igjen se et annet metall klemmen rundt slangen. Komponenten at slangen kobles til her kalles termostathuset. Din Civic termostat sitter rett under huset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69705.html

Previous:
Next:

kjølesystemer