Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Instruksjoner for Lade kjølevæske på en 1998 Dodge Stratus

Det var en tid da lade air condition-systemet i en bil som kreves oppmerksomheten til en profesjonell, og ble heller koste prohibitive. Nyere biler har imidlertid kjølevannsystemer som lett kan opprettholdes med svært lite mekanisk kunnskap og ingen tidligere erfaring. 1998 Dodge Stratus benytter R134a kjølevæske. De verktøyene som trengs for å teste og lade opp dette kjølevæske systemet kan kjøpes fra nesten alle auto deler butikken. Du trenger
R134a
Lavtrykk manometer
Tjenesten slange
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
sjekke trykket
1 < p> Hook trykkmåleren til den gjengede enden av tjenesten slangen.
2

Fest hurtigkobling slutten av tjenesten slangen til lavtrykk tjenesten montering. Lavtrykk tjeneste montering er på den lave trykksiden av air condition-systemet. Det er på større AC linjen, nær fronten av motoren, og har en 13 mm hurtigkobling montering.
3

Slå AC enheten på maks AC, og slå viften på høy. Et system som leser under 25 pounds av press må kjølevæske lagt.
4

Slå av bilen.
Legge Kjølevæske
5

snu bilen på, og slå på AC systemet på maks AC med blåseren skrudd helt ned. Tomløp i fem minutter.
6

Fest en 12-unse kan av R134a kjølevæske til den gjengede enden av tjenesten slangen.
7

Fest hurtigkobling slutten av tjenesten slangen til lavtrykk tjenesten montering.
8

Slå AC blåser på høy.
9

Drei ventilen på tjenesten tilpasningen, er selvskruende og vil åpne kan. Åpne ventilen helt til å begynne å fylle AC system.
10

Snu boksen opp ned, og rist det hele tiden under overføringen. Dette vil sikre at alle kjølevæsken er trukket inn i AC-systemet.
11

Drei ventilen til nøytral stilling og angre rask link på tjenesten porten når den kan av kjølevann er tom. Et tomt kan ikke lenger føle seg kald å ta på og vil være lettere enn en boks som fortsatt inneholder kjølevæske.
12

Kontroller trykket i systemet. Trykket skal være mellom 30 og 45 pounds. Hvis systemet fremdeles har mindre enn 30 pounds av trykk, gjenta prosessen med en ny boks med kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69704.html

Previous:
Next:

kjølesystemer