Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer din Radiator i en 92 Camaro V8

Som med hvilken som helst bil, radiatoren på en 1992 Chevy Camaro V8 børser varme med kjølevæske som det sirkulerer ut av motorblokken. Motorens kjølevann fungerer da å holde motoren kjølig og kjører riktig. En radiator er laget av aluminium og stål, og fungerer i forbindelse med motorens vifte, og utformingen består av en rekke rør og ribber som kjølevæsken strømmer gjennom slik at den kan avkjøles. Hvis radiatoren er tett eller har store hull i den, må du erstatte det. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Wrench satt
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative kabelen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren på terminalen. Tømme kjølevann inn i avtappingspannen ved å åpne ventilen på bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel.
2

Koble ledningsnettet fra den elektriske kjøleviften. Fjern kjølevifte fra radiatoren ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne festeboltene.
3

Koble reservoaret overflow slangen fra radiatoren ved hjelp av en skrutrekker til å løsne slangeklemme. Koble fra øvre og nedre radiator slanger ved hjelp av skrutrekkeren.
4

Koble kjøling linjer fra radiator til overføring hvis bilen har automatgir. Fjern viften likkledet med en skrutrekker hvis bilen har en.
5

Fjern de to radiator festeskruene fra toppen av radiatoren ved hjelp av skrutrekkeren. Trekk radiator rett opp og ut av Camaro. Fjern beslag fra den gamle radiatoren og sette dem på den nye.
6

Installer ny radiator i Camaro og stram skruene med en skrutrekker. Installere viften liksvøpet og stram skruen med skrutrekkeren hvis Camaro har en. Koble overføring kjøling linjer og stram slangeklemmene med skrutrekkeren hvis bilen har automatgir.
7

Sett øvre og nedre radiator slanger på og stram klemmene med skrutrekkeren. Koble reservoaret overflow slangen og stram klemmen med skrutrekkeren.
8

Installer kjølevifte og stram festeskruene ved hjelp av skrutrekkeren. Koble ledningsnettet i viften. Fyll radiatoren og reservoaret med kjølevæske. Koble den negative batterikabelen. Start Camaro og sjekk for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69916.html

Previous:
Next:

kjølesystemer