Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvor å Endre Blower Motor på en '05 Escalade

The blower motor i '05 Escalade blåser varmen slippes ut fra varmeren kjernen i hele det indre av lastebilen. Annet enn elektrisk svikt, bør viftemotor vanligvis vare livet av Escalade. Det er ikke å si at det ikke kan bli skadet, fordi enkelte bruksområdet avviker. Betjening av viftemotor på høyt hver gang du slår den på slites ned motoren, til slutt gjør den ubrukelig. Du kan fjerne den defekte viftemotor på Escalade hjemme i 30 minutter med noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Stikknøkkel satt
1/4-tommers drive momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne foran passasjer-side døren din Escalade og plasser deg slik at du klarer å se under dashbordet. Rett under hanskerommet, tilbake mot brannmur, bør du se en svart deksel holdes på plass av tre bolter. Dette er viftemotor beskyttende deksel.
2

Fjern de tre boltene som holder dekselet på plass med en pipenøkkel. Trekk dekselet ut fra sin montering posisjon og sett det og de tre skruene på førersetet.
3

Trekk ut støpselet fra ledningsnettet fra viftemotor. Observer viftemotor posisjon og måten den er montert inne i HVAC boliger. Hvis du ser på venstre side av viftemotor base plate, bør du se en liten fliken.
4

Trekk ned på fliken med én hånd. Ta tak i toppen av viftemotor med den andre hånden og vri hele viftemotor mot klokken. Når viftemotor låser fra HVAC bolig, la fanen gå og senk blåser ned fra sin montering posisjon.
5

Installer ny viftemotor akkurat som du fjernet den gamle blåser. Løft det nye viftemotor på plass, trekker du på fliken ned og rotere viften motor med klokken til den stopper, så la gå av kategorien.
6

Plugg viftemotor makt ledningsnett tilbake til det. Sett på viftemotor dekning med boltene. Træ hver av de tre boltene for hånd for å sikre at de træ riktig. Still inn 1/4-tommers drive momentnøkkel til 14 tommers-lbs. og stram boltene.
7

Start Escalade å sikre viftemotor fungerer. Kontroller varme og air condition sirkulasjon i det hele tatt av lastebilens vents.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69645.html

Previous:
Next:

kjølesystemer