Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan å stoppe en lekkasje i en Cooling System

En lekkasje i bilens kjølesystem kan føre til en rekke problemer, noen som kan alvorlig skade motoren din hvis venstre ureparert og lov til å forverres. Det første skrittet for å fikse lekkasjen er å finne hvor den er plassert. Vanskeligheten med å reparere et kjølesystem lekkasje avhenger av typen av kjøretøy, og hvor lekkasjen har oppstått, i tillegg til at lekkasjen har oppstått. Instruksjoner
en

Bestem at kjølesystemet er lekker. Ett tegn på en lekkasje er at motoren blir overopphetet mens kjører. Sjekk din radiator for å se om bilen er lite kjølevæske. Hvis du ikke kan se kjølevæske når du fjerner radiator cap, er din radiator lite kjølevæske.
2

Bestem plasseringen av lekkasjen. Fyll kjølevæske til radiatoren og se om du kan se noe vann lekker ut. Krype under bilen og se etter pytter eller drypp av kjølevæske. Sjekk slangene som kommer inn og ut av radiator for lekkasjer eller rifter.
3

Identifiser den komponenten av radiator som lekker. Vanlige lekkasje lokalisasjoner er radiator selv, vannpumpe, termostat, varmeapparatet kjernen og toppakning. Lekkasjer fra radiator, vannpumpe og termostat vil være synlig under motorrommet. Varmeren kjernen vil lekke inne i bilen til gulvbordene (en vanlig årsak til vått teppe), vanligvis på passasjersiden. Toppakning vil føre kjølevæske å lekke inn i motoroljen, noe som gir oljen inntrykk av en sjokolade milkshake når du sjekker peilepinnen. Hvis du ikke klarer å identifisere den defekte komponenten, ta bilen til en mekaniker til å ha det riktig diagnostisert og reparert.
4

Bytt ut den defekte komponenten med en ny, fungerende komponent for å stoppe lekkasjen. Utskiftningen prosessen vil variere fra komponent og bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70062.html

Previous:
Next:

kjølesystemer