Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en SBC Termostat

Automotive termostater regulerer motorens temperatur ved å regulere flyten av kjølevann gjennom motoren og radiator. Som alle andre mekaniske innretninger, termostater feile og må byttes ut. Termostaten i den lille blokk Chevy er plassert i fronten av motoren, på toppen, og er lett å bytte ut. Du trenger
Bucket
skrutrekker
9/16 skiftenøkkel eller rørtang
Termostat og pakning
pakning skrape eller sparkel
Tråd tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Tøm kjølesystemet under nivået på termostaten. Sett en bøtte under radiatoren petcock, fjern radiatorlokket, og åpne petcock å tømme radiator. Tømming en gallon eller så av kjølevæske er vanligvis nok til å få kjølevæske nivået under termostaten. Lukk petcock.
2

Fjern den øvre radiator slangen fra termostathuset. Løsne hoseclamp med skrutrekkeren, og vri og trekk slangen for å fjerne det. Du kan la den andre enden av slangen koblet til radiatoren.
3

Fjern termostathuset og termostat. Løsne og fjern de to boltene som fester termostathus til inntak manifold. Lett trykk eller lirke å fjerne huset. Fjern termostaten, og skrape av den gamle pakningen.
4

Plasser den nye termostaten i din SBC inntak manifold med den spisse enden opp. Sett den nye pakningen på plass, og installere termostathuset og bolter, og tetningsmiddel på boltene. Stram boltene med fingrene, pluss en kvart omdreining.
5

Sett den øvre radiator slangen, og stram slangeklemme.
6

Refill radiatoren, og installer radiatorlokket. Start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69825.html

Previous:
Next:

kjølesystemer