Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan diagnostisere Varmgang i en motor

Motor trøbbel som overoppheting krever umiddelbar oppmerksomhet fra en mekaniker for å unngå mulig irreversibel skade på motoren. Ved å utvikle evnen til å gjenkjenne faresignalene , kan du forhindre skade på bilen din , og sørge for at den forblir i god stand . Instruksjoner
en

Overhold damp stiger fra motoren, er dette den mest åpenbare tegn på at motoren er overopphetet . Hvis du kjører og merker røyk eller damp stiger fra motoren , trekk over umiddelbart og ringe etter hjelp . Fortsetter å kjøre kan være farlig og kan føre til alvorlig skade på motoren.
2

Notice lukt . En overveldende brent lukt eller søt aroma som kommer fra motoren er et tegn på at motoren er overopphetet . Når olje brenner på grunn av motorproblemer , gir det av en særegen brent lukt . En søt lukt som kommer fra motoren tyder på at kjølevæske lekker eller brenning .
3

Vær oppmerksom på varsellys på dashbordet , som varsler deg til å ta umiddelbar handling. Hvis motoren er overopphetet , kommer motoren lys på . Trekke over umiddelbart og slutte å kjøre . Ring for veihjelp eller ring for et slep . Fortsetter å kjøre ytterligere kan skade motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70147.html

Previous:
Next:

kjølesystemer