Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik Seal en toppakning

En riktig arbeider motor og toppakning er avgjørende hvis du ønsker å holde bilen kjører effektivt. Noen ganger små lekkasjer eller sprekker dannes i toppakning. Hvis pakningen har en sprekk eller lekkasje, spesielt utviklet produkter er tilgjengelige for å hjelpe rette på dette problemet og forsegle pakningen. Du trenger
K & W Block Sealer eller Cargo Seal-Up
Vann
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

La motoren kjøle seg ned i minst 30 minutter før du prøver denne prosedyren. Tapp av fluidet fra radiatoren inn i en lekkasjesikker beholder. Skyll radiator med vann i noen minutter for å tømme ut eventuelle gjenværende frostvæske fra radiatoren.
2

Legg en flaske K & W Block Sealer eller Cargo Seal-Up i radiatoren. Fylle resten av radiatoren med vann. Ikke legg noe frostvæske i på denne tiden. Selfangerne vil ikke fungere med frostvæske stede.
3

Slå motoren av og la den gå i minst 5 minutter med hytta ovnen på full guffe. Dette vil sikre at motoren termostaten åpner opp og væsken har hatt nok tid til å sirkulere gjennom toppakning.
4

Kjør kjøretøyet i minst 500 miles med bare vann og sealer i motoren pass på at blandingen sirkulerer gjennom å grundig forsegle sprekker eller lekkasje. The K & W Block Sealer eller Cargo Seal-Up væske er spesielt designet for å slå av en væske i et glass når det er oppvarmet som det går gjennom motoren. Over tid, sirkulerer det gjennom og legger lag av dette glasset å sakte lukke sprekk eller lekkasje til den er forseglet helt.
5

Tapp ut all væske ut av radiator etter 500 miles har blitt drevet. Fyll opp radiatoren med riktig blanding av vann og kjølevæsken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69718.html

Previous:
Next:

kjølesystemer