Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan reparerer jeg en Cadillac Radiator?

En Cadillac radiator funksjoner i bilen for å holde motoren mot overoppheting ved å hjelpe den til å opprettholde riktig temperatur. Den utfører den funksjonen på tre måter: ved å stråle varmen bort fra bilen gjennom finnene på overflaten, ved å tvinge varmen bort fra bilen med radiator fan, og ved å trykke på en vann /kjølevæske blandingen gjennom sine egne rør, gjennom kjølesystemet og til slutt gjennom motoren. Uansett hvor godt resten av kjølesystemet, og motoren kan funksjonere, hvis det finnes blokkering, hull eller sprekker i radiatoren eller de tilkoblede slanger, vil kjøretøyet etterhvert bli svekket med mindre radiatoren er reparert. Du trenger:
Radiator epoxy for plast radiatorer
Sandpapir
Application børste
Radiator slange
skrutrekker
Cooling system tetningsmasse
Kjølevæske
Air-fri plast sveiser
Plast sveise stang
Vis flere instruksjoner
en

sveiv tenning av Cadillac å få radiatoren går. Når radiatoren beveger kjølevæsken gjennom kjølesystemet og motoren, se under panseret for eventuelle lekkasjer som kan være synlig. Noen lekkasjer er lett å oppdage som de vil bli spyr eller gråt tungt fra slanger, eller fra sømmer og sprekker i radiatoren. Hvis lekkasjen er ikke lett å få øye på, slår Cadillac av og spray radiator rengjøre med høytrykk luft eller vann. Ikke forsøk å reparere før du finne kilden til lekkasjen.
2

Skru boltene på metallringer som holder radiator slangen på plass. Ta ringene i begge ender og trekk slangen med rip eller rive ut av radiatoren. Børst noe rusk vekk fra kontakter i begge ender før du installerer en ny slange. Koble den nye slangen, koble metallringer og stram til skruene for å være sikker på at slangen er sikker.
3

Åpne panseret og ta av hetten fra radiatoren etter at Cadillac har hatt tid å avkjøle seg. Dumpe en beholder (flaske eller kan) av kjølevæske system fugemasse inn i radiatoren. Fylle radiator til riktig nivå med vann, kjølevann eller en vann /kjølemiddel blandingen og erstatte radiatoren. For tretti minutter, kjøre bilen slik at kjølesystemet fugemasse for å jobbe seg gjennom systemet og fylle lekkasjen.
4

Slå av tenningen og la bilen kjøle seg ned. Åpne radiator pluggen og la kjølevæsken renne fra kjøretøyet. Slangene kobles og fjerne boltene som holder radiatoren på bilen. Sand sømmen eller brudd området for å forberede den for sveising og varme reparasjonen området med en luft-fri plast sveiser. Sett kunststoff sveisetråden inn i reparasjonsområdet og smelte den med luft-fri sveiser inntil det mister sin egen farge og tar fargen på radiatoren. La sveisetråd avkjøles og installere radiator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69920.html

Previous:
Next:

kjølesystemer