Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Løsne Fan Clutch i Min 2000 BMW 323I

The fan clutch på en 2000 BMW 323I er en del av bilens kjølesystem, som styrer temperaturen på motoren, slik at den ikke overopphetes. Den BMW vifte clutch er festet til vannpumpen av motoren ved en vifte mutter. Løsne denne fan mutter unfastens fan clutch fra vannpumpen skivene og motor. Fjerne fan clutch i sin helhet gir mulighet for utskifting eller reparasjon av vifte clutch seg selv og deler i motorrommet. Du trenger
32 mm fastnøkkel
Fan clutch vannpumpe trinse holdeverktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn panseret utløserspaken plassert under rattet nær pedalene på førersiden av 2000 BMW 323I. Dra spaken oppover for å frigjøre bilens hette fra plast hette-utløseren.
2

Stå over panseret på 2000 BMW 323I. Kjør fingrene langs grill av bilen for å finne plast hette-utløseren som stikker ut fra grillen. Trekk låsen ut og opp til fullt åpne panseret for tilgang til kjølesystemet.
3

Skru ut de fire skruene som holder plast motordekselet på plass med en Phillips-skrutrekker for å få tilgang til din BMW kjølesystem. Sett skruene til side for re-avdrag.
4

Finn fan clutch som er koblet til vannpumpen skivene av en 32 mm omvendt-gjenget fan mutter. Fest 32 mm fastnøkkel rundt viften mutter.
5

Place din fan clutch vannpumpe trinse holdeverktøy rundt vannpumpen skivene å holde den på plass. Fortsett å holde hjulet på plass mens du slår på viften med klokken med 32 mm fastnøkkel til å løsne fan clutch.
6

Vri fan clutch klokken manuelt med hendene for ytterligere å løsne eller fjerne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69921.html

Previous:
Next:

kjølesystemer