Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan fikse den varme kjernen i en 1992 Chevrolet Blazer

den varme kjernen i din Chevrolet Blazer er svært lik den radiator, bortsett fra at det er mye mindre. Ettersom fluidet passerer gjennom rørene i ovnen, den bringer varme til kupeen som sirkuleres ved hjelp av et viftesystem. Hvis du ikke skylle motorens kjølesystem med jevne mellomrom, kan varmeren kjernen bli tett. Hvis det når det punktet, må du erstatte varmeapparat kjerne. Likeledes, hvis varmeapparat kjerne forverres og begynner å lekke, må du bytte den også. Du trenger
Wrench satt
Drensvannsoppsamler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne ventilen på bunnen av radiatoren og tøm kjølevæske i avløpet pannen. Fjern den negative kabelen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne terminalen mutteren.
2

Koble varmeren slanger ved hjelp av skrutrekkeren til å løsne klemmene hvor de kobles i brannmuren. Plugg den varme kjernen rør med en fille eller noe lignende for å holde væske fra å kjøre på gulvet av Blazer din.
3

Fjern skruene fra varmeapparatet kjernen casing med en skrutrekker og trekk dekke ut fra under dashbordet. Fjern brakettene fra hver side av den varme kjernen ved hjelp av en skrunøkkel for å fjerne boltene. Trekk varmeren kjernen ned og ut fra under dashbordet.
4

Sett den nye varmeapparat kjerne i stedet for den gamle. Fest monteringsbrakettene ved å stramme boltene med fastnøkkel. Sett på dekselet på varmeren kjernen casing og stram skruene med skrutrekker.
5

Refill radiatoren og reservoaret med kjølevæske. Koble til batteriet terminalen og skru det fast med skiftenøkkelen. Start Blazer og se etter lekkasjer i og ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69922.html

Previous:
Next:

kjølesystemer