Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan fikse en Radiator Crack

En bilens radiator er en del av kjølesystemet. Fluid inne i radiatoren fungerer som et kjølemiddel og absorberer varme for å holde motorblokken overopphetet under drift. Sprekker i bilens radiator kan føre til at kjølevæske å lekke, noe som resulterer i en motor temperaturøkning som kan til slutt føre til at bilen til å bryte ned. I tillegg kan små sprekker utvides over tid og blir stor nok til at radiatoren må skiftes. Tetting små sprekker før de blir et stort problem med bil er den enkleste løsning og minst kostbare løsningen. Du trenger
Sveising flytende
Lommelykt
Vann
papp
Putty Knife
Vis flere instruksjoner
en

Slå av kjøretøyets hvis det har vært oppe. La motoren bli avkjølt før du prøver å reparere noe. Prop panseret åpent.
2

Finn radiator i motoren din. Hvis du har problemer med å finne den, ta kontakt skjematisk av motorblokk i brukerhåndboken.
3

Shine lommelykten på radiatoren for å søke etter synlige sprekker. Hvis du ikke ser noen sprekker, åpner radiatorlokket og hell i en liter vann. Bøye seg ned ved siden av bilen og se om noen vann lekker ut fra under bilen din. Stedet hvor vannet lander på asfalten nedenfor vil indikere et mindre område hvor du kan søke etter lekkasjen. Shine lommelykten på radiatoren igjen, på jakt etter vann lekker ut.
4

Vent til vannet er fullt lekket ut av radiator reservoaret før du begynner å tette lekkasjen. Påskynde prosessen ved å kjøre bilen i noen minutter for å fordampe vannet i reservoaret.
5

Klem væsken bindemiddel på et stykke papp og bland det med hjørnet av sparkel. Mange kjemiske bonding væsker vil ha to separate kjemikalier som må blandes sammen før deres klebende egenskaper trer i kraft.
6

Skrap bindemiddel over sprekk i radiatoren, som dekker hullet helt. La det tørke i flere timer, eller som anvist på limet pakken.
7

Hell annen gallon av vann inn radiator din, og fortsette å søke etter lekkasjer. Påfør lim til eventuelle sprekker du finner å hindre kjølevæske siver ut av reservoaret din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69831.html

Previous:
Next:

kjølesystemer