Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Self-reparere en Jetta Radiator

En Volkswagen Jetta er plast radiator er underlagt være i forfall fra punkteringer, søm lekkasjer, slange-kontakt ødeleggelser og slangelekkasjer. Når en lekkasje oppstår fra en av disse problemene, vil radiator miste kjølevæske og vil etter hvert bli gjort i stand til å utføre sin avgjørende funksjon av å holde motoren fra overoppheting. Radiatoren holder motoren mot overoppheting ved å tvinge kjølemiddel gjennom kjølesystemet og gjennom motoren, så vel som ved å stråle varme bort fra kjøretøyet. Enhver feilfunksjon i radiatoren må repareres så snart som mulig før ytterligere vanskeligheter er forårsaket av lekkasje. Du trenger
Radiator anti-lekkasje løsning
skrutrekker
Kjølevæske
Air-fri plast sveiser
plast sveise stang
Epoxy
Vis flere instruksjoner

en

Pop Jetta hette og vise radiator for lekkasjer og deres plassering, noe som gir spesiell oppmerksomhet til sømmene, overflater og radiator cap. Også ta hensyn til de slangekoblinger. Pusser radiatoren med høyt trykk luft eller vann vil fjerne eventuelle rester som kan skjule seg en lekkasje og dens plassering. Alternativt kan du bruke en radiator press test kit for å bestemme plasseringen av lekkasjer og for å avgjøre om radiatorlokket er kilden til lekkasjen.
2

Stopp motoren og la den avkjøles. Sett på Jetta radiator cap, som lokket ikke kan bli reparert når gummipakningen feil fra å bli vridd eller revet. Alternativt erstatte gummislange som kan ha forverret seg eller kan ha blitt skadet av veien rusk. Bytte en radiator slangen er ganske enkelt og kan gjøres ved å skru ut metallringer som holder slangen på plass. Vær sikker på å rengjøre kontaktene før du installerer nye slanger. Mens taping et dratt eller revet radiator slangen vil skape en midlertidig løsning, vil reparasjonen ikke vare veldig lenge og kan skape alvorlige problemer hvis de tapede slange feil under kjøring i høye hastigheter.
3

tømme radiator etter avkjøling og fjerne den fra Jetta. Sveis overflaten hull i radiatoren med kommersiell epoksy dersom hullet er forholdsvis liten, og at det å sette i minst to timer. Denne metode er referert til som en "kald sveis", siden ingen varme er involvert ved sveising radiatoren. Alternativt kan du bruke en radiator reparasjonssett å sveise en ødelagt del eller busted søm på radiatoren. Dette innebærer oppvarming av den brutte stykke eller åpen søm og legging en plaststav i midten av reparasjon jobb. Varm opp plaststav til den er smeltet inn i sømmen eller på en side av den ødelagte del. Trykk reparasjonen sammen og hold til det stikker. Sett av tid for sveisen jobb avkjøles før plassere radiatoren tilbake i Jetta. Refill Jetta radiator og kjølesystem
4

Åpne radiator. Hell en flaske eller boks med kjølesystemet fugemasse inn i radiatoren. Fyller alle rom i radiatoren med vann eller kjølevæske og kjøre bilen i minst tretti minutter, slik at tetningsmiddel for å fylle små lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69923.html

Previous:
Next:

kjølesystemer