Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik Seal Copper O-ringer

Kobber o-ringer tjene som en valgfri løsning for en toppakning reparasjon. De brukes sammen med et kobber-pakning som tetter motorblokken til topplokket. Når du installerer kobber o-ringer, skaper de en forsterket bånd mellom motorblokken, toppakning og topplokk. Bindingen forårsakes av kompresjonstrykk og forbrenningsvarme fra motoren. Forsegling av kobber o-ringen innebærer å skape en forsegling for hele sammenstillingen. Du trenger
Copper o-ringer eller kobbertråd
Motorblokk
Wire cutters
pakning lim
Kobber toppakning
Cylinder head
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en o-ring eller kobbertråd som er tykk nok til å passe i området rundt den enkelte motorblokk hull mens imøtekommende kobber toppakning. Hodet pakning kan ikke sitte over dekket eller ytterste flate av motorblokken. Få en o-ring per hull i motorblokken.
2

Sett o-ring på området rundt hvert hull i motorblokken. Hvis du bruker en kobbertråd, legge kabelen rundt hullet, men vekk fra de ytre veggene som omgir hvert hull. Bruk wire cutters å kutte nok ledning slik at start-og sluttpunkt touch. Kutte ledningen på samme måte for de andre hullene.
3

Spray området rundt motorblokken hull med pakning lim. La den sitte og kurere en liten stund før du legger på o-ringer eller kobbertråd på området. La limet herde opp til 10 minutter eller til den er klebrig ved berøring.
4

Spray dekket av motorblokk med pakning lim. Plasser kobber hode pakningen på motorblokken og kobber o-ring. Sett sammen resten av topplokket og motor-sammenstillingen. Etter at boltene er trukket ordentlig med en momentnøkkel kalibrert for motoren din, er forseglingen dannet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70156.html

Previous:
Next:

kjølesystemer