Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan måle en radiatorkjernen Width

Før du kan erstatte radiatoren i bilen din må du vite størrelsen på din radiator kjerne. Radiatorer kommer i to forskjellige utførelser: ned flyt og cross flow . I nedadgående strøm radiatorer , renner kjølevæsken nedover gjennom radiatoren , der den avkjøles . I cross flow radiatorer , er kjølevæske pumpes gjennom radiatoren fra side til side. Du må bruke en annen metode for å måle radiator kjernen ned flyt og krysse flyt designet radiatorer . Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre om radiatoren i bilen din bruker en nedadgående strøm eller cross flow . For å finne ut hvilken type radiator i bilen din, se etter posisjonen til de to kjølevæske tanker på radiatoren . I en nedadgående strøm utforming , er en kjølemiddeltanken på toppen av radiatoren , og den andre er på bunnen. I en cross flow design, er kjølevæsken tanker plassert på venstre og høyre side av radiatoren .
2

Mål bredden på en nedadgående strøm radiator ved å strekke et målebånd fra den ene siden av radiator kjerne til den andre. Omfatter ikke eventuelle braketter som fester radiatoren i bilen.
3

strekke et målebånd mellom de to kjølevæske tanker på en cross flow radiator å bestemme radiatorkjernen bredde. Inkluderer ikke kjølevæsken stridsvogner i å bestemme måling av radiatoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69847.html

Previous:
Next:

kjølesystemer