Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre termostat i en Ford Ranger

The Ford Ranger har brukt flere forskjellige motorstørrelser, men den vanligste firesylindret motor størrelsen er den 2,3-liters motor. Denne motoren har en grunnleggende design med termostat ligger inne i termostathuset på nedre motorblokken. Du må løfte Ranger å få tilgang til termostaten. Du trenger
Front-end ramper
Wheel chuck
Tenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Termostat
Shop håndkle
Termostat pakning
Radiator væske , 2 liter
Destillert vann, 2 liter
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Drive Ford Ranger på et sett med front-end ramper. Plasser et hjul chuck bak bakdekket å hindre at bilen ruller av rampene.
2

Klem komprimering tappene på radiator slangeklemme ligger ved foten av den nedre radiator. Klemme merkene med tang åpner klemmen og letter trykket på slangen. Trekk slangen av radiatoren. Tømme innholdet i radiator i et avløp pan.
3

Følg nedre radiatorslange til der den er festet til motorblokken. Slangen kobles til termostathuset. Løsne musling og fjern slangen på samme måte som du gjorde i trinn 2.
4

Fjern de to boltene som fester huset til motorblokk med en stuss og skralle.
5

Trekk termostat pakning av motorblokken. Trekk den brukte termostaten ut av blokken.
6

Plasser den nye termostaten inn i motorblokken av Ranger. Sett enden med stor fjæren inn i motorblokken. Sett enden med pin stikker ut av termostaten i termostathuset.
7

Tørk av overflaten av blokken og bunnen av termostathuset med en klut.
8

Plasser den nye pakningen mot motorblokken. Hold pakningen og termostaten på plass mens du plasserer termostathuset både over.
9

Secure alt med de to boltene fjernet tidligere.
10

Plasser nedre radiator slangen på termostathuset og vannet utløpsrøret på bunnen av radiatoren. Fest begge endene med radiator slangeklemmer.
11

Sett to liter radiator væske og to liter destillert vann i radiatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69752.html

Previous:
Next:

kjølesystemer