Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Gjør en dårlig Fuel Pump en Radiator Drain ?

Din drivstoffpumpen er en del av bilens drivstoff system , mens radiator er en del av kjølesystemet . Disse to systemene fungere uavhengig av hverandre . Derfor vil en defekt drivstoffpumpe ikke føre til en lekkasje i kjølesystemet. Fuel System

bensinpumpe er ansvarlig for å levere drivstoff til injektorer eller forgasser . Drivstoffet renner fra tanken, gjennom pumpen og ned drivstoff linjer ( passerer gjennom drivstoff filter ) til drivstoff trykkregulator . På dette punktet , går drivstoffet enten motoren eller vender tilbake til bensintanken .
Cooling System

Primære komponenter i kjølesystemet inkludere din radiator , slanger , termostat og vannpumpe. Dette systemet er selvforsynt og ikke interagerer med drivstoffsystemet. Din toppakning hindrer kjølevæske kommer inn i motoren selv .
Cooling System Lekkasjer

Tap av radiator væske er en indikasjon på en lekkasje i kjølesystemet. Vanlige steder for kjølemiddelsjekk inkluderer et hull i radiator , et hull i en avkjølende slange eller en defekt pakning i din vannpumpe. Mangel på en synlig lekkasje kan tyde på en blåst toppakning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70113.html

Previous:
Next:

kjølesystemer