Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan jeg installerer en vannpumpe i en 1994 Cadillac Deville?

The vannpumpe i 1994 Cadillac Deville brukes til å holde motoren kjølig ved å overføre kjølevæske fra radiatoren til motoren. Hvis vannet blir skadet, vil det resultere i kontinuerlig overoppheting av motoren, som til slutt vil bryte ned, koster deg et betydelig beløp på reparasjonskostnader. Den beste måten å løse dette problemet er å erstatte vannpumpen så snart du oppdager det kan ha blitt skadet. Du kan plukke opp en ny vannpumpe fra en lokal eller online deler leverandør. Du trenger
Wrench satt
Drensvannsoppsamler
Vannpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp panseret på Cadillac Deville. Støtt hette med panseret stand. Bruk en pipenøkkel til å løsne bolten på minuspolen klemme. Trekk den negative kabelen fra terminalen.
2

Flytt renne pannen under radiator. Bruk en pipenøkkel til å fjerne bolten på bunnpluggen. Skru bolten mot klokken til den løsner fra radiatoren. Ta ut pluggen og tapp av kjølevæsken i pannen.
3

Løsne skruen på nedre radiator slangeklemme. Fjern slangen fra klemmen og trekk slangen bort fra vannpumpen. Fjern boltene festet til fronten Registerreim deksel for å få tilgang til vannpumpen.
4

Fjern festeboltene festet på vannpumpen og løft vannpumpe vekk fra motoren. Plasser den nye vannpumpen i samme posisjon som den gamle og fest på plass med boltene til et moment på 18 fot-pounds, med en momentnøkkel.
5

Flytt foran timing remdeksel tilbake på plass og fest den ved reattaching festeboltene. Koble radiator slangen tilbake på vannpumpen og fest klemmen på slangen for å fikse det på plass.
6

Fjern lokket fra toppen av radiatoren. Fyll radiatoren med kjølevæske. Sett på lokket når radiatoren er full. Plasser den negative kabelen tilbake på batteripolene og fest med klemmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70111.html

Previous:
Next:

kjølesystemer