Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Skyll Radiator på en 2000 Chevrolet Silverado

Din bilens radiator kan komme tett opp med en rekke forurensninger over tid. Dette gjelder spesielt for Chevy lastebil eiere som reiser i røffe forhold. Et tett radiator på Silverado vil føre til store problemer med å holde motoren kjølig, men du kan løse dette ved å skylle ut radiatoren. Hvis radiatoren ikke kan spyles ut ved hjelp av følgende trinn, må du ha en servicetekniker ta en titt på den. Du trenger
Stor container
Wrench
skrutrekker Vis
Tenger
Dex-Cool kjølevæske
Flere Instruksjoner
Forberedelse
1

Park lastebilen på et plant underlag, sett på parkeringsbremsen deretter plassere en stor beholder under radiatoren på avløpsslangen.
2

Koble avløpsslangen fra støtten og sett den inn i container. Skru av radiator tappekranen - bruk tang hvis du ikke kan gjøre dette for hånd -. Og hell kjølevæske i beholderen
3

Koble nedre slangen og kontroller at oppvarming kontroller på lastebilens dashbordet er satt til "Hot".
4

Løsne klemmen som fester luftkanal til luften renere med en skrutrekker og løsne luftkanalen, og deretter skru og fjern luften renere bolig med en skrutrekker for å få tilgang til termostaten.
5

Løsne radiator slangen fra termostathuset dekning da unbolt og ta av dekselet med en skiftenøkkel.
6

Fjern termostat fra huset, tar til etterretning den retningen den er installert, deretter koble den tomme boliger til motorblokken.
Flushing
7

Koble den øvre radiator slangen på radiatoren, løsne slangeklemme med en tang.
8

Sett en hageslange inn i åpen løsning på radiatoren. Slå på kranen og lete etter vann for å komme ut av den frakoblede radiator slangen. Vent til rent vann kommer ut av slangen.
9

Koble slangen til radiatoren deretter installere termostaten i huset sitt.
10

Sett luftfilteret bolig og luftkanalen.
11

Refill radiatoren. Det er sannsynlig at den gamle kjølevæsken er forurenset så bruk en frisk blanding av halvparten vann og halvparten kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69782.html

Previous:
Next:

kjølesystemer