Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik tester for avgasser i Kjølevæske

Avgasser i motorens kjølevann er vanligvis et tegn på en blåst toppakning eller sprukket topplokk. Fortsetter å drive bilen i begge disse tilfellene vil raskt føre til full motorhavari. Hvis du mistenker at du har noen av disse problemene, bør du utføre denne testen umiddelbart. Testen kit er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker for mindre enn $ 50 per 2010. Testing for eksosgasser i kjølevannet vil ta alle med grunnleggende bilverksted kunnskap mindre enn 25 minutter. Du trenger
Combustion lekkasje test kit
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen og kontroller at motoren er kaldt å ta på før du fortsetter. Vent til motoren har vært slått av i minst 10 timer.
2

Fjern radiatorlokket fra radiatoren filler halsen for hånd. Hell lekke væske inn i sugerøret, både inneholdt i forbrenning lekkasje test kit.
3

Sett sugerøret inn i radiatoren filler halsen manuelt. Klem inn klemme pære på sugerøret gjentatte ganger for å trekke luft fra kjølesystemet gjennom fluidet i sugerøret. Væsken i røret er vanligvis blå, men hvis avgasser er til stede i kjølevæsken, vil fluidet endrer farge fra blått til gult.
4. Fjern

sugerøret fra radiatoren påfyllingsstussen. Sett tilbake radiatorlokket og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70070.html

Previous:
Next:

kjølesystemer