Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan installerer jeg en vannpumpe på 2003 Silverado Diesel?

Dieselmotoren på en Chevrolet Silverado lastebil er vanligvis en V8, som betyr at det er litt forskjellige metoder for å endre deler enn på en V6. Vannpumpen er en av disse delene. Vannpumpen er ansvarlig for å sende kjølevann til motoren, og en feil pumpe vil føre til at motoren til slutt overopphetes. Installere en ny vannpumpe på motoren krever at du først fjerne den gamle pumpen. Du trenger
stor container
skrutrekker
Wrench
Tenger
Vann
Motorkjølevæske
Vis flere instruksjoner
fjerning
1

Koble den negative batterikabelen og drenere kjølevæske på radiatoren, fjerne pluggen og helle kjølevæske inn i en stor container.
2

Løsne luftinntak kanalsystem og resonator fra luftfilteret, løsne klemmene på kanalen med en skrutrekker. . Skru av luftfilter montering
3

skru fra hverandre og fjern det øvre radiator likkledet med en skrutrekker, og fjern fan-and-clutch forsamlingen med en skiftenøkkel
<. br> 4

Koble nedre radiatorslange og unbolt og fjerne termostathuset. Koble den øvre radiator og varmeapparat slanger fra vannet-pumpehuset, løsne klemmene med tang.
5

Slå stasjonen beltestrammeren med en skralle og socket å gjenoppleve strammingen og fjern beltet. Snu forsiktig strammeren tilbake.
6

Fjern festeboltene for vannpumpen med en skiftenøkkel og fjern pumpen. Du må kanskje trykke pumpen fri for sitter tett, med en myk ansikt hammer.
7

Skrap av alle spor av pakningen materiale fra motorblokk med en pakning skrape og tørke av den med en fille fuktet med aceton.
Installasjon
8

Påfør et tynt lag med RTV tetningsmasse til hver side av vannpumpe pakning og koble den til erstatning pumpen.
9

Sett vannpumpen og stram boltene for hånd. Stram dem resten av veien til 22 fot-pounds.
10

Sett drivreim med strammeren og skralle, ved hjelp av diagrammet skrives på radiatoren liksvøpet for riktig bane.

11

Installer termostathuset med sine bolter og koble til varmeapparat og radiator slanger. Monter viften-og-clutch montering og deretter den øvre liksvøpet med sine fester.
12

Sett luften renere boliger og kanalen med skruer og slangeklemmer.
13 < p> Hell kjølevæske i radiatoren. Bruk en frisk blanding av kjølevæske og vann hvis den gamle kjølevæsken er skitne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69771.html

Previous:
Next:

kjølesystemer