Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du Radiator Fra en 2000 BMW 540i

Noen ganger kan det hende at 2000 BMW 540i radiator bli skadet eller få tett, krever at du fjerner tanken å få den reparert eller erstattet. Radiatoren av BMW 540i er festet med bolter til de vertikale støtteplatene som fester det på bilen rammen. Fjerne radiator tank er en jobb som kan gjøres uten for mye problemer i omtrent en time eller to. Du kan fjerne tanken selv og spare penger. Du trenger
fastnøkkel
dreneringspannen
Tenger
skrutrekker
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Løsne den negative batterikabelen av 2000 BMW 540i fra batteriet innlegget med en fastnøkkel for å unngå elektrisk støt når du fjerner radiatoren. Plasser en renne pannen på bakken under tappekranen på passasjersiden av radiatoren tank.
2

Fjern lokket fra toppen av radiator tank og sette den ut av veien. Ta hetten av kjølevæsken renne over reservoaret på passasjersiden i motorrommet og ta av gummi kjølevæske overflow slangen fra toppen av radiatoren.
3

Åpne tappekranen nederst av radiatoren tank med en tang og la kjølevæsken tømmes helt ut av radiatoren. Løsne skrutvingene på radiator slanger på toppen og bunnen av radiatoren med en skrutrekker.
4

Ta radiator slanger av metall flensene på baksiden av radiatoren og ta av kjølevifte liksvøpet fra baksiden av radiatoren med en skrutrekker. Flytt kjøleviften liksvøpet tilbake fra radiatoren og løsne boltene som fester radiator til støtte brakettene på bilen med en pipenøkkel.
5

Løft radiator tank opp og fjerne det fra 2000 BMW 540i motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69954.html

Previous:
Next:

kjølesystemer