Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Installasjonsveiledning for en overføring Cooler

Rollen til bilens radiator er å holde motoren kjølig. Når du har vært på veien i lang tid, kan motoren din lett overopphetes --- spesielt på en varm sommerdag. Du kan installere en overføring kjøligere, som er koblet til radiatoren, for å holde bilen motoren går jevnt. Du trenger ikke en masse verktøy, og du kan plukke opp en overføring-kjøler monteringssett hos din lokale jernvarehandel. Du trenger
Transmission-kjøler kit
Support knekt
Drip pan
Teflon springen
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

inspisere overføring kjøligere kit og sørg for at den er klar til bruk. Esken skal inneholde monteringsutstyr og gir fylde til håret komponenter, skiver og bolter.
2

Forbered kjøretøyet. Park på et stabilt underlag og ta ut nøkkelen fra tenningen. La motoren avkjøles i noen timer. Løft panseret og koble den negative (svart) batteri terminal. Bruk støtte knekt å heve fronten på bilen din.
3

Få under bilen og plassere en dryppskål under overføring til fange noen væske som kan unnslippe. Løft panseret på bilen. Lokaliser lavere air dam på bunnen av radiatoren. Radiatoren er plassert i fronten av motoren og har en lås for å holde det stengt. Bruk en fastnøkkel til å fjerne 6 til 8 bolter å løsne air dam.
4

Fest kjøligere. Finn klebeputen i overføring kjøligere monteringssett. Rive av selvklebende bakside og feste puten på siden av radiatoren. Stokk overføring kjøligere til limet pad. Hvis settet har en montering stang, setter den mellom radiator og kjøligere monteringsflensene per veiledningene for settet.
5

Skru slangen beslag er inkludert i settet på kjøligere innløp og utløp porter. Bruk Teflon tape til å forsegle trådene på beslag.
6

Kjør linjene fra beslag til radiatoren som angitt i settets retninger. Det er to flytende linjer som går fra girkasse til høyre side av radiatoren: fôret linjen er på topp, og avkastningen linjen er under den
7

Fest air dam til bunnen av. radiatoren med boltene du løsnet i trinn tre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70099.html

Previous:
Next:

kjølesystemer