Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner vannpumpen Fra en 1998 Chevy Blazer

Som en bil aldre og mer, og du plassere flere miles på de opprinnelige deler, sannsynligheten for de deler sviktende øker. I tilfelle av vannpumpen av en 1998 Chevy Blazer, de viktigste faktorene inkluderer passende kjølevæske vedlikehold og serpentin beltet. Når vannpumpen begynner å lekke eller avsluttes helt, er tiden kommet for å fjerne den gamle og installere en ny pumpe før Blazer vil fungere ordentlig. Du trenger
1/4-tommers drive skiftenøkkel
Drensvannsoppsamler
Crescent skiftenøkkel
5/16-inch muttertrekker
Number 3 Phillips skrutrekker
10 mm pipenøkkel
3/8-inch skralle
37 mm fastnøkkel
13 mm boks fastnøkkel
14 mm pipenøkkel
Utility barberhøvel eller malingsskrape
Vis mer Instruksjoner
en

Tøm kjølevæske fra motoren inn i et avløp pan med en 1/4-tommers stasjon skiftenøkkel. Koble fra batterikablene ved hjelp av en halvmåne skiftenøkkel
2

Finn vannpumpe i Chevy Blazer;. Finner du det ved siden av dynamoen nær fronten av bilen, rett bak skivene som driver pumpen. Unbolt klimaanlegget kompressor med en 5/16-inch muttertrekker og skru den opp ved hjelp av en rekke tre Phillips skrutrekker. Flytt kompressoren slik at du har tilgang til radiator øvre fan liksvøpet. Fjern likkledet med en 10 mm pipenøkkel for bedre tilgang til selve vannpumpe og skivene.
3

Slip Serpentine beltet strammer med en 3/8-inch skralle for å gi enkel fjerning av beltet. Ta av radiator vifte med en 37 mm fastnøkkel og pumpen skivene ved hjelp av en 13 mm boks fastnøkkel. Du skal nå ha tilgang til de boltene som holder pumpen.
4

Fjern boltene som kobler pumpen til motorblokk og andre områder av bilen med en 14 mm pipenøkkel. Du kan finne boltene vanskelig tilgjengelig, og det kan ta litt tid å oppnå riktig vinkel for verktøyet. Dra på vannpumpen, den skal komme ut lett. Bruk en barberhøvel eller skrape for å fjerne pakningen fra pumpen tilkobling.
5

Rengjør boltene før du installerer den nye pumpen. Følg instruksjonene i revers for å installere en ny vannpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69953.html

Previous:
Next:

kjølesystemer