Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte vannpumpen for en 2003 Corolla

Vannpumpen i din Toyota Corolla er ansvarlig for å levere sin kjølevæske. En dårlig en vil føre til en overopphetet motor og må skiftes. Pumpen på 2003-modellen er montert direkte på timing kjedekasse. Du må omgå en rekke andre komponenter i motoren på grunn av den kompakte bilen er mindre motor plass. På grunn av den ekstremt varme temperaturen på kjølevæske kan nå, bør du bare utføre dette når motoren er kald. Du trenger:
Wrench
stor container
3/8-inch bred slange
Tenger
Ratchet og socket
O-ring
Vannpumpe
Momentnøkkel
Vann
Motorkjølevæske
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Koble fra Corolla negative batterikabelen.
2

Koble en 3/8-inch diameter slange til radiatoren renne montering, fjern radiatorlokket og åpne avløp montering, drenering motorens kjølevann inn i en stor container. Avløpet montering kan kreve tang
3

Roter stasjonen beltestrammeren -. Midten motorremskiven til venstre - med klokken med en skralle og socket å løsne drivremmen og fjerne det fra skivene.
4

Koble dynamo elektriske kontakter og deretter skru fra hverandre og fjern dynamo med skiftenøkkelen din.
5

Fjern de seks festebolter for dynamoen og fjern den fra motoren. Legg merke til hvor hver bolt ble installert, boltene er av forskjellige størrelser, og deres standpunkter er viktig
6

Rengjør tetningsflaten på motoren ved hjelp av aceton eller lakk tynnere og fjern O-ring. fra tetningssporet innenfor timing kjedekasse.
Installasjon
7

Sett inn en ny O-ring i vannet pumpens tetningsspor på timing kjedekasse.
Side 8

Installer en ny vannpumpe til motoren og bruke hver bolt på samme sted det var før. Stram de små boltene til 80 tommers-pounds med en momentnøkkel og de store til 96.
9

Koble til dynamo med sine bolter og elektriske kontakter.
10

Sett stasjonen beltet tilbake på trinser (radiatoren liksvøpet bør ha et diagram for å hjelpe deg med ruting bane), løsne strammeren, ta beltet over strammer og sakte slipper strammeren.
11

Etterfyll kjølevæske - bruk en frisk blanding av kjølevæske og vann hvis det gamle stoffet er forurenset -. og koble til batteriet kabelen

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69888.html

Previous:
Next:

kjølesystemer