Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan finne en Freon Leak

Hvis du finner deg selv smelter i stedet for chilling i bilen eller hjemme som varm luft blasts ut av ventilene, kan det hende at air condition-systemet opplever en Freon lekkasje. Freon er en produsert, ikke-brennbar, fargeløs væske. Freon benyttes som kjølemiddel i klimaanlegg. Før du føler deg kul som kommer fra ventilene igjen, må du avgjøre om en lekkasje eksisterer og hvor det er. Det er noen enkle, lave tech måter å oppdage en Freon lekkasje. Du trenger:
2 ss. oppvaskmiddel
4 ss. vann
Container
Spray flaske
Non-absorberende klut
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

vurdere situasjonen. Hvis du mistenker at kjøretøyet har en Freon lekkasje, åpne panseret på bilen din og undersøke kompressoren og den vedlagte slangen. Fettrester på slangen kan være et avslørende tegn på kjølevæske lekkasje. Ikke bare er klimaanlegg fylt med kjølemiddel, men kjølemediet olje, som kan slippe ut under en lekkasje.
P Hvis du tror at din hjem klimaanlegget fungerer ikke skikkelig på grunn av utilstrekkelig kjølevann, finne og undersøke rør, kjøling og kondenserende spoler. Igjen, se etter eventuelle fettrester eller misfarging som kan tyde på Freon er rømmer fra enheten.

Det anbefales at du ikke lukter for en lekkasje som innånding av høye konsentrasjoner av Freon er skadelig for menneskers helse og kan være dødelig. Freon er tyngre enn luft og kan utgjøre en kvelning fare hvis de er fanget i et trangt rom.
2

Fortsett din diagnose. Dersom en lekkasje ikke er funnet synlig, bland såpe og vann sammen i en beholder. Ved hjelp av såpevann testen kan hjelpe til å identifisere om det er en lekkasje, så vel som kilde. Hvis du trenger å bruke en sprayflaske til tåke kriker og kroker av testområdet.
3

Fukt området med såpevann blanding. Bruk et ikke-absorberende klut, om nødvendig, for å spre blandingen rundt.
4

Slå på klimaanlegget og se etter bobler. Hvis det dannes bobler, har du funnet en lekkasje. Hvis det ikke er noen bobler, er det ingen lekkasje. Dersom bobler ikke danner, gjenta testen minst to ganger før de når en konklusjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69889.html

Previous:
Next:

kjølesystemer